Çocukların beğeniyle izlediği Karlar Ülkesi çizgi filimi müzikal olarak sahneye geri dönüyor. Anna, Elsa, Olaf ve çizgi filimin diğer kahramanları buz üzerindeki muhteşem müzik şovuyla 21 Ocak 2023 tarihinde Rheda-Wiedenbrück Stadthalle'de ve 3 Şubat 2023´de Lingen Emsland Arena'da sahne alacaklar.
Çizgi filimin kahramanları, müzik sahnesinin ve buz pateninin yıldızları ve uluslararası akrobatlarla maceralı bir müzikal yolculuğuna çıkacaklar. Gösteri, müzikler, sahneler, buz danscıları, akrobatlar ve ışıklı sahne tasarımıyla özellikle çocukları büyülüyor.
Sahnede söylenen tüm parçalar canlı söyleniyor. Örneğin Elsa “Aldırma" şarkısını söylediğinde ve sahneyi bir buz denizi ve masmavi kristaller halinde büyülediğinde tüyler diken diken oluyor. Kardan adam Olaf ise “Yaz Günü" şarkısıyla komik anlar yaşatıyor. Elsa ve Anna trollerle beraber söyledikleri “Kardan Adam Yapsak Senle" şarkısını da sahnede söylüyorlar. Kristoff ise geyiği Sven ile beraber “Geyikler insanlardan daha iyi" şarkısıyla sahne alıyor.
“Karlar Ülkesi" müzikali yönetmenler Thorsten Hamer ve Marina Beniashvili tarafından hazırlanmış. Koreografiler ise Yulia Plaschinskaya'ya ait. Sahnede ise 50 senedir buz sirki olarak bilinen Russian Circus on Ice'ın yıldızları yer alıyor.
e-ha