Yenilikçi yaklaşımlarla alüminyum sektörünün öncüsü olma vizyonu ve fonksiyonel ve kaliteli ürünlerle değişen müşteri ihtiyaçlarına hızlı çözümler üretme misyonuyla 2006 yılında kurulan Kayra Metal A.Ş. sektörde adım adım büyüyerek ulusal ve uluslararası müşterilerine yüksek kaliteli ürünleri ekonomik çözümlerle sunmaya devam ediyor.
Uzman ve deneyimli kadrosu, yüksek teknoloji ekipmanları ile donatılmış 5.500 m² kapalı alana sahip tesisi ile Amanos markası altında teknolojik çözümlerle kaliteli ve uzun ömürlü ürünler geliştiren Kayra Metal, müşterilerine; mimari tasarım, proje yönetimi, imalat, lojistik gibi alanlarda hizmet vermekte ve müşteri memnuniyeti ilkesi öncülüğünde çalışmalarını sürdürmektedir.
Yapı Sektörü için Yüksek Performanslı Alüminyum Çözümler
Amanos Sistem, giydirme cephe sistemleri, yalıtımlı-yalıtımsız doğrama sistemleri, katlanır kapı sistemleri, sürme sistemler, çatı sistemleri, ofis bölme sistemleri altında geliştirdiği ürünlerle yapı sektörü için yüksek performanslı mimari çözümler sunuyor. Çit ve küpeşte sistemi gibi destekleyici sistemlerle ürün yelpazesini genişleten Amanos, üstün teknik özelliklere sahip ürün gamıyla mimarlara sınırsız tasarım özgürlüğü sağlıyor.
Yaratıcı Cephe Uygulamaları için Kompozit Panel
Amanos Kompozit Panel ürünleriyle; yenilikçi fikirlere, farklı tasarım ve uygulama isteklerine cevap veriyor. Renk kartelalarında bulunan standart renklerinin haricinde Ral, Pantone ve tercihinize özel renklerde üretilen kompozit paneller; mimari projelerinizin dış cephelerinde, iç mekanlarda, reklam sektöründe, kurumsal kimlik çalışmalarınızda, özel yapılarınızda, konut ve hastane projelerinde, havaalanı projelerinde ve daha bir çok alanda kullanılmak üzere çeşitli yanmazlık sınıflarında üstün kalitede hazırlanıyor. Amanos, kendi bünyesindeki ileri teknoloji alüminyum boyama hattı, boya hazırlama ünitesi, dilme ve boy kesme hatları ile boyalı alüminyum rulo ve levha taleplerinizi de karşılıyor.
Amanos markası altında ürettiğimiz yenilikçi ve ekonomik alüminyum sistem çözümlerimizi keşfetmek için sitemizi ziyaret edin!
e-ha