Döne, Partinin Osmaniye İl binasında gerçekleştirilentoplantıda atama belgesini İl Başkanı Mustafa Saygılı’nın elinden aldı.

Teşkilat çalışmalarına hız verdiklerini kaydeden GelecekPartisi Osmaniye İl Başkanı Mustafa Saygılı, Partisinin ekim ayında büyükkongresini yaparak seçime girmeye hak kazanmasını hedeflediklerini söyledi.

İl Başkanı Saygılı Yeni sistemde iki kampa bölünen siyasetinkarşısında alternatifin Gelecek Partisi olduğunu ifade ederek; “Gelecek PartisiOsmaniye il başkanı olarak bundan yaklaşık 2 ay önce genel başkanımız Prof Dr.Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından atandım. Bu 2 aylık süreçte öncelikle ilyönetimimizi kurarak resmi olarak başvurumuzu yaptık daha sonra merkez ilçebaşkanımızı belirleyip atamasını yaptık. Osmaniye Merkez, Toprakkale veSumbas’ta ilçe Başkanlarımızı atayarak kongrelerimizi gerçekleştirdik.  Ayrıca bu 2 aylık süreçte Osmaniye'nin 7ilçesini de ayrı ayrı gezip her ilçesinde ayrı ayrı görüşmeler yaptık. Birçokgörüşme sonunda hemen hemen aklımıza belli noktalarda isimler oturdu. bugünburada toplanmamızın İl Kadın Kolları Başkanlığı mazbata töreni  içindir. İl Kadın Kolları Başkanlığı göreviniDöne Köse hanım efedi yürütecek.   Eminizki Döne hanım de güzel işler yapacak en yakın sürede yönetimini oluşturacak.Ayrıca gelecek partimiz hakkında bilgi verecek olursak Gelecek partimiz Aralık2019 yılında resmi olarak kuruldu şu an şu an 70 ilimizin ataması ve 325ilçemizin ataması yapılmış bulunmaktadır Türkiye genelinde 15 ilin kongresi ve200’den fazla ilçemizin kongresi yapılmış bulunmaktadır. Gelecek güzel günler,bir gün gelecek. Gelecek Türkiye'nin gelecek Osmaniye'nin” dedi.

İl kadın Kolları Başkanlığına atanan Döne Köse ise doğru veyerinde seçimler yaparak hep birlikte daha güçlü daha modern bir Osmaniye içinçalışacaklarını söyledi.

Gelecek Partisine yakışır bir teşkilatlanma ile sahalaraineceklerini çalınmadık kapı bırakmayacaklarını kaydeden Köse “ 12 Aralık 2019tarihinde resmen kuruluşu gerçekleşen Gelecek Partimiz için sıfır benlikduygusu içinde dava arkadaşlarım ile birlikte durmadan yorulmadan çalışmayıamaç edindik.

Kadınların, yaşamın her alanında olduğu gibi siyasalhayattan da dışlandığı bir dönemde, Genel başkanımız, Sn. Ahmet Davutoğlu’nunkatkılarıyla kadınlarımız siyasal hayatta hak ettiği yere gelmesiamaçlanmıştır. Kadın Kollar Başkanımız Nagihan Özmen’inde sık sık vurguladığıgibi birbirimizle değil, takımımızın başarısı için mücadele ettiğimizinbilincinde olarak ve yan yana durabileceğimiz bir takım oluşturmakinancındayız. Amacımız Dünyanın en büyük kadın örgütlerinden biri olmaktır,kadınların hak ve özgürlüklerini tüm dünyaya duyurmaktır.4 yıl boyuncasorumluluğu çok fazla olan ve bize verilen bu ağır yükü layıkıyla yapabilmekiçin ben ve yönetimindeki çalışma arkadaşlarımla, gecemizi gündüzümüze katarakher zorluğa, kötülüğe ve yıpratma girişimlerine rağmen çalışmaya devamedeceğiz.

Arkadaşlarımla ağırlıklı olarak sosyal projelere imza atıpev ziyaretleri, kahve sohbetleri gerçekleştireceğiz. Hasta, yaşlı ve engelliyurttaşlarımızın kapısını çalacağız. Elimizden gelen bütün yardımları ihtiyaçduyan herkese ulaştırabilmek için köyleri, mahalleleri okulları dolaşacağız.Biz kadın kollarımız gece gündüz sahadan ayrılmayarak, ev ev tüm eksikleritespit edip, kimin neye ihtiyacı varsa ve ekibimizle gönlü bol Osmaniyeesnaflarımızı komşularımızı eş dost akrabaları arayıp tüm eksikleri teminederek ve hepsini kadınlarımızla beraber yerine ulaştıracağız.

İl teşkilatımızı oluştururken doğru ve yerinde seçimleryaparak hep birlikte daha güçlü daha modern bir Osmaniye için çalışacağız.Gelecek partisine yakışır bir teşkilatlanma ile sahalara ineceğiz, çalınmadıkkapı bırakmayacağız.

Partimizin vizyonunu, misyonunu insanlarımıza anlataraksahada yapacağımız çalışmayla önümüzdeki seçimlerde en büyük katkıyı vermeyeçalışacağız. Diyerek sözlerime son vermek istiyorum, ve ayrıca bugün burayagelerek destekçim olduğunuz için hepinize teşekkür ederim” şeklinde konuştu. 

e-Haber Ajansı (e-ha) Resul Özdil