Enerjisa Enerji, 12 yıldır devam ettirdiği uluslararası ödüllü proje Enerjimi Koruyorum ile çocuklara tasarruf bilincini aşılamaya devam ediyor. Proje kapsamında gerçekleşen tiyatro oyunu Küsmesin Yıldızlar, Adana’da öğrencilerle buluştu. 01 Burda PGM Sahnesi’nde sergilenen oyun 1000’e yakın çocuk tarafından izlendi.
Enerjisa Enerji tarafından 12 yıl önce hayata geçirilen, uluslararası ödüllü “Enerjimi Koruyorum” projesinin Küsmesin Yıldızlar isimli tiyatro gösterisi öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.
Enerjisa Enerji’nin elektrik dağıtım şirketi olan Toroslar EDAŞ’ın hizmet verdiği Adana’da öğrencilerle buluşan tiyatro oyunu çocuklarda tasarruf bilinci ve eğitimini eğlenceli bir yolla sağlamayı hedefliyor.
Enerji kaynaklarını verimli kullanmaları ve enerji tasarrufu konusunda çocuklarda farkındalık yaratmayı hedefleyen tiyatro oyunu, Kasım ayı içerisinde 01 Burda PGM Sahnesi’nde bine yakın öğrenci ile buluştu.
300 binden fazla çocuğa ulaşıldı
Enerjimi Koruyorum projesi kapsamında, yarının yetişkinleri olarak enerji verimliliği konseptini benimsemeleri için 12 yılda 14 ildeki 762 okulda, 300 binden fazla çocuğa ulaşılarak enerji tasarrufu farkındalığı konusunda eğitimler verildi. Aynı zamanda oyun öncesinde Sabancı Gönüllüleri çocuklara enerji tasarrufunu öğretmek için kısa sunumlar gerçekleştirdiler.
Mobil Oyun ile 7 milyon kişiye ulaşıldı
2010 yılından bu yana her sene yenilikler eklenerek devam eden Enerjimi Koruyorum projesi, eğitici tiyatro oyununun yanı sıra eğitimlerini yaygınlaştırarak dijital/mobil oyun (aplikasyon) ile gelişimini sürdürdü. 7-13 yaş grubuna hitap eden Enerjimi Koruyorum projesi güvenilir bir oyun olarak çocuklarla buluşturuluyor. IOS ve Android platformlarından 100.000'den fazla indirilen oyunla beraber 2010’dan beri yaklaşık 7 milyon kişiye ulaşan proje, gelecek nesillere doğru enerji kullanımı konusunda bilgi aktarmaya devam ediyor.
ENERJİSA ENERJİ
Sabancı Holding ve E.ON iştiraki olan Enerjisa Enerji A.Ş., kurulduğu 1996 yılından bu yana elektrik dağıtımı ve satışından oluşan iki ana iş kolundaki çalışmalarını operasyonel mükemmellik odaklı yürütmektedir. 14 ilde 10.3 milyon müşteriye ulaşarak 21 milyonu aşkın kullanıcıya Ayedaş, Başkent EDAŞ ve Toroslar EDAŞ elektrik dağıtım şirketleri ile dağıtım hizmeti sağlayan Enerjisa Enerji, aynı zamanda insan, teknoloji ve çözüm odaklı elektrik dağıtım yatırımları ve operasyonları sayesinde sürdürülebilirliğe önemli katkılar sağlamaktadır. Faaliyetlerini sürdürürken sektördeki yeni fırsatları da değerlendirerek ortaklarına, müşterilerine, çalışanlarına, tedarikçilerine ve topluma değer yaratmayı amaçlayan Enerjisa Enerji, Türkiye’nin en büyük özel sektör halka arzını gerçekleştirerek 8 Şubat 2018 tarihinde hisselerinin yüzde 20’sini halka açmış ve Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlamıştır.
e-ha