Masa tekerlekleri, geniş ve farklı ürün ile seçenekleri uzun yıllar kullanım imkanı sağlamaktadır. Masa tekerlekleri kullanım amaçlarına bağlı olarak ev, ofis ve işyerlerinde sıklıkla kullanılan odanın dekorasyonunu tamamlayan önemli bir unsurdur. Birçok farklı masa ve dekoratif teker modelleri bulunmaktadır. Kullanılacak yere ve alana göre farklılık gösterse de odanın dokusunu değiştirebilecek tekerlek modelleri şu şekilde sıralanabilir:

Mobilyalar İçin Hangi Tarzda Tekerlek Seçilmelidir?
   Her mobilya için farklı malzeme ve biçimlerde tekerlek tercih edilmektedir. Tekerlek seçimi mobilyanın yapısına göre değişiklik gösterebildiği gibi aynı zamanda kullanılacağı alanın dekorasyonu açısından büyük önem taşımaktadır.

➢      Klasik plastik siyah tekerlekler, özellikle ofis ve iş yerlerinde tercih edilmesi daha uygun olan bu tekerlekler ortamda göze çarpmadan diğer eşyalarla birlikte bir uyum yakalar. Ofis içinde masaları hareket ettirme veya odalarda yapılacak değişiklerde pratik bir kullanım fırsatı sunar.

➢      Renkli ve şeffaf tekerlekler, ofis, işyeri ve ev için kullanılabilir. Özellikle ev içinde diğer eşyalarla uyumlu renkler tercih edildiğinde evin dekorasyonu açısından güzel bir detay oluşturma fırsatı sunar. Siyah, şeffaf renk seçenekleri dışında kahverengi renk seçeneği ile evinizde vintage bir görünüm yakalayabilirsiniz.

➢      Frenli tekerlekler, büyük veya küçük fark etmeksizin her ofis ve ev için masa, diğer dekoratif eşyaları taşırken güvenli bir deneyim sunar. Bu sayede, taşırken masanın elinizden kayması veya tek başınıza ağır masayla uğraşmanız bir sorun teşkil etmez.

➢       Masa veya başka eşyalar için dekoratif tekerlekler tercih edilebilir. Zengin renk skalası ve ahşap,pirinç ve plastik gibi çeşitli malzeme seçenekleriyle farklı biçimlerdeki bu tekerlekler evin dekorasyonuna ince dokunuşlarla katkı sunabilir. Dekoratif tekerlekler masa tekerleklerine kıyasla daha hafif ağırlıkları taşımaktadırlar.

Kullanışlı bir tekerlek seçimi nasıl olmalıdır?
Tekerleğin odanın dekorasyonu ve şıklığı açısından tamamlayıcı bir unsur oluşturmasının yanı sıra mobilyaları kolay hareket ettirebilmek ve taşınabilirliği açısında da kullanışlı bir tekerlek seçmek gerekir. Bu alanda en iyi seçim 360 derece döner tekerlekler olacaktır. Ofis, işyeri ve ev için eşyaları değiştirebilme ve masayı farklı amaçlarla kullanabilme kolaylığı sağlamaktadır. Ayrıca tekerleğin 360 dönebilmesi eşyaları taşırken kullanıcıya büyük bir rahatlık sağlar.

Tekerlek, kullanılan alanlarda dekoratif ve şıklık olarak katkı sağlayabileceği gibi daha farklı katkı da sağlayabilir. Eşyalarınızı tekerlekli hale getirmeniz  durumunda, kullanılacak alana bağlı olarak eşyaların yerini değiştirmek, alandan tasarruf yapmak ve istenildiği zaman odanın dekorasyonunu değiştirmek çok kolay hale gelecektir. Ayrıca tercih edilen tekerlek modeline göre kullanılan yerin aurasını bozmadan diğer eşyalarla uyum yakalayıp, şıklık yaratmaktadır. Kullanım kolaylığı sayesinde pratik bir deneyim oluşturmaktadır.