İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz’dan meydan okuyan açıklama! Başkan Yavuz; “Genel merkezimizin kongre kararlarını alması üzerine, Gemlik ilçe başkanlığı olarak sürecin ilk adımı delege seçimlerini 6 kasım 2022 tarihinde sonuçlandırdık. 2 aralık cuma günü saat 11.00 da demokrasi şölenimizin 2. adımı, Gemlik ilçe teşkilatımızın 3. olağan kongresini gerçekleştireceğiz.
İYİ parti kadroları “Cesurlar Hareketi” olarak 25 Ekim 2017’den bu yana Genel Başkanımız sayın MERAL AKŞENER önderliğinde, hakkın hakikatın yolunda, makul siyaset anlayışıyla, milletimizin dertlerini dinlemeyi ve halkımızın haklı taleplerini seslendirerek, çözümler sunmayı şiar edinmiş politikalarıyla milletimizin gönlünde yer almıştır. Milliyetçi, demokrat, kalkınmacı siyasi bakışıyla, hak ve özgürlükler diyerek iktidar yürüyüşünü başlatmış, milletimizin umudu olmuştur. Gemlik ilçe teşkilatımızda bu umuda layık ve halkımızın da teveccühüne Mazhar olabilmek için siyasi çalışmalarını devam ettirmiştir.
Önümüzdeki dönemde de İlçe teşkilatımız, tüm birimleri ile ana kademe, mahalle koordinatörleri, kadın kolları, gençlik kolları ve çalışma guruplarıyla Gemlik ve Gemlikli vatandaşlarımızın menfaatine siyasi çalışmalarını devam ettirme arzusundadır. İnşallah kongremizde delegasyonumuzun kararıyla güçlü ve liyakatlı yeni yönetimimizle çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz.
İYİ Partimizi hak ettiği yere getirebilmek adına şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla İYİ Partimizi Gemlik’te iktidar yapabilmek için İlçe başkanlığına adaylığımı açıklıyorum.2 aralık cuma günü saat 11.00 da üyelerimizi, delegelerimizi, hemşehrilerimizi Belediye Cemil Meriç Kültür salonunda kongremize bekliyorum Kongremizin Gemlik ve İYİ partimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”
e-ha - Yılmaz Efe