Bülbül, "CHP olarak zeytin’i talan yönetmeliğinin iptali için Danıştay’a dava açtık" dedi.
CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Süleyman Bülbül, Karpuzlu ilçesinde birtakım ziyaretlerde bulunarak, vatandaşlar buluştu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Adalet Komisyonu Üyesi Süleyman Bülbül, Karpuzlu ilçesine giderek vatandaşlarla buluştu, ayrıca birtakım ziyaretlerde bulundu.
İlk önce CHP Karpuzlu İlçe Örgütünü ziyaret eden Bülbül, İlçe Başkanı Tuğrul Ozan ve yönetimiyle görüştü. Heyet ardından ilçe sakinleriyle buluşarak, ilçe hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Daha sonra Karpuzlu İlçe Başkanı Ozan ve Yönetim Üyeleriyle Şoförler Odası Başkanı Hüseyin Kurtuluş'u ziyaret etti. Bülbül, son dönemde akaryakıta gelen zamlar sonrasında şoförlerin yaşadığı sorunları dinleyip, çözüm önerilerini sundu.
CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Süleyman Bülbül ve beraberindeki heyet, ardından da Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Musa Kaçan'ı ve Karpuzlu Ziraat Odası Başkanı Hasan Aydoğdu ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Bülbül, ziyaretlerden sonra Karpuzlu çarşı esnafını gezip, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi.
Süleyman Bülbül, Germencik İlçe Başkanı Salih Çavuş, Kadın Kolları Başkanı Pelin Çavdarlı, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Bircan ile incir ve zeytin cenneti olan Dağyeni köyüne giderek, zeytin üreticileriyle bir araya geldi. Benzin ve fatura zamlarının çiftiçiyi, şöfor esnafını bitirdiğini belirten Bülbül, üreticilerin zeytini talana açan yönetmeliğe isyan ettiğini belirterek, "Bizler de köylülerimizin yanındayız. AKP iktidarı demek zam ve zulüm demektir. Fakat kötü günler bitecek. İşin ehli olan bizler ülkeyi yönetecek dedi.
Ayrıca, Germencik Esnaf Odasını da ziyaret eden Bülbül, son olarak da Ortaklar Çarşı ve Esnafıyla buluştu.
e-ha