Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı'nın 175’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında ülkemizin kalkınmasında, ilerlemesinde, ve gelişmesinde en önemli unsurlardan biri olan Polis Teşkilatımız, huzurun, istikrarın, güvenin, Devlet-Millet birliğinin sembolü olduğunu söyledi.

'POLİS TEŞKİLATIMIZ AZİZ MİLLETMİZ İÇİN CANLARINI ORTAYA KOYMAKTADIR'

Türk Polis Teşkilatı'nın, 175 yıldır ülkenin huzur ve güven ortamının korunmasında en büyük güvencesi olduğunu belirten Kaya , mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Hakka, hukuka, vicdana ve ahlaka uygun şekilde, fedakar , özverili üstün bir vazife anlayışıyla, milletimizin can ve mal güvenliğinin sağlanması için cansiperhane görev yapan emniyet güçlerimiz, vatandaşlarımızın korkmadan başvurabileceği bir şefkatin eli, şevkatin kapısıdır.

Polis Teşkilatımız köklü tarihi, kurulduğu günden bu yana kazanmış olduğu bilgi ve tecrübeyi en iyi şekilde yansıtmakta olup, halkımızın güveni, desteği ve işbirliği sayesinde kamu hizmet kalitesini de her geçen gün istikrarlı bir şekilde artırmaktadır.

Polislerimiz, ülkemiz ve aziz milletimiz icin kendi canlarını ortaya koymaktadır. Aziz milletimizin huzur ve güvenliğini emanet ettiği, üstlendiği her şarttaki görevi üstün başarılarla tamamlayan, önemli projelere imza atan, göz bebeğimiz, gurur kaynağımız polis teşkilatımızı daha ileriye taşıyacak her adımı desteklemeye devam edeceğiz..

Türk Polis Teşkilatımızın kurulus yıl dönümü vesilesiyle, görevleri başında şehit düşmüş olan kahraman polislerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm Emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyor, kendilerini en kalbi duygularımla selamlıyorum." İfadelerinde bulundu.

 E-Haber Ajansı (e-ha)