Çocukluktan yetişkinliğe geçiş döneminde gençlerin; hem eğlenebilecekleri hem de rahat rahat ders çalışabilecekleri bir odalarının olması çok önemlidir. Eğer sizde genç odası takımı konusunda bilgi sahibi değilseniz yazımızı okuyabilirsiniz.

Son yıllarda genç odaları, ev dekorasyonunda önem verilmeye başlanan alanlardan biri oldu. Bu yüzden de hem kaliteli hem de modern görünümlü genç odası takımı modelleri tercih edilmektedir. Evine yeni genç odası almayı düşünenlerin dikkat etmesi gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Bu noktalara bakacak olursak; hobi alanı ve işlevsellik göze çarpıyor. Yani genç odası modelleri arasında seçim yaparken; hobi alanı ve işlevselliğe dikkat edilmelidir.

Genç Odası Takımında Neler Olmalı?
Gençlerin büyük bir bölümünü geçirecekleri genç odalarında; yatak, gardırop, şifonyer, çalışma masası birbirinden ayrılmayan parçalardır. Bu nedenle genç odası takımı satın alırken mutlaka bu parçaların olmasına dikkat edilmelidir.

Yatak
Bir yatak odasının vazgeçilmez parçası olan yatak; genç ve çocuk odasının da vazgeçilmez bir parçasıdır. Çocuğunuz günün yorgunluğunu atacağı bu parça ile konforlu bir uykunun keyfine varabilir. Gençlerin veya çocukların yeni güne dinç başlaması için ergonomik özelliği bulunan sırt dostu yatakların tercih edilmesi önemlidir. Çünkü yatağın kalitesi ne kadar iyi olursa, vücut gelişimine o oranda katkısı olacaktır. Bu yüzden genç odası takımı satın alırken yatak kalitesine dikkat edilmelidir.

Gardırop
Birçok ebeveyn, çocuklarının yatak odası takımını satın alırken gardırop işlevselliğini arka planda bırakmaktadır. Ancak genç odası takımı satın alırken; gardırop özellikleri de göz önünde bulundurulmalıdır. Kaliteli bir mobilya markasının satışa sunduğu bir genç odası takımında gardırop konusunda endişe etmenize pekte gerek olmayacaktır. Özellikle çok elbisesi olan gençlerin, gardırop konusunda hassas oldukları bilinmektedir. Bu nokta da Gündoğdu ismiyle tanınan mobilya firmasının satışa sunmuş olduğu genç odası takımlarını tercih edebilirsiniz. Oldukça geniş gardıroplarıyla dikkat çeken Gündoğdu Mobilya uygun fiyat garantisiyle birçok genç odası takımı modelini satışa sunmaktadır.

Çalışma Masası
Gençlerin ve çocukların okuldan döndükleri zaman en çok vakit geçirdikleri alan tabii ki çalışma masalarıdır. Bu mobilyanın işlevselliği oldukça önemlidir. Çünkü işlevsel olmayan bir çalışma masası, çocuğunuzu epey sıkıntıya sokacaktır. Ders çalışırken, kitap okurken ya da bilgisayar başında iken çocuğunuzun konforlu vakit geçirmesini sağlamak için doğru çalışma masası modelinin tercih edilmesi önemlidir. Özellikle masaüstü bilgisayarın kullanımını kolaylaştıran, çalışma masasını tercih etmek en doğrusu olacaktır. Bu konu da Gündoğdu Mobilya oldukça şık ve işlevsel çalışma masalarını satışa sunuyor. Çalışma masası konusunda modern tasarımları tercih etmek önemlidir.

Genç Odası Renk Seçimi Nasıl Olmalı?
Genç odası takımı almayı düşünen ailelerin, renk seçimi yaparken de dikkatli olması gerekmektedir. Çünkü kaliteli bir uyku için odanın renk seçimi uygun olmalıdır. Çocuğunuzun odası için tercih edeceğiniz rengin; dinlendirici ve sakinleştirici etkisinin olması gerekmektedir.

Genç odası takımı almadan önce, duvar rengine karar verilmelidir. Bu konuda size tavsiye edebileceğimiz renkler; turuncu ve sarıdır. Bu iki renk, sakinleştirici etkisiyle rahat bir uyku ortamını hazırlar. Duvar rengine karar verdikten sonra istediğiniz genç odası takımı modeline karar vermeniz daha kolay olacaktır. Her dekorasyon temasına ve duvar rengine uyum sağlayacak genç odası takımı seçmeniz işinizi daha da kolaylaştıracaktır.

-        Oslo Genç Odası

-        Hünkâr Genç Odası

-        Empoli Genç Odası

-        Rustik Genç Odası modelleri genç odası satın alırken sizler için yönlendirici olabilir. Bu genç odası takımı modellerini inceleyerek, çocuğunuzun odası konusunda neler yapmanız gerektiği konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.

Genç Odası Takım Fiyatları
Çocuklarına yeni oda takımı almak isteyen ailelerin en çok merak ettikleri genç odası takımı fiyatlarına bakacak olursak; mobilya piyasasında yer alan birçok mobilya markasının farklı fiyat politikası uyguladığı görülmektedir. Ancak ucuz genç odası takımı almak isteyen aileler, kaliteden de ödün vermek istemiyorlar. Bu yüzden hem kaliteli hem de uygun fiyata genç odası takımı satın almak isteyen aileler genelde Gündoğdu Mobilya markasına yöneliyor. Eğer sizde bu konuda fikir sahibi olmak istiyorsanız Gündoğdu Mobilya’ya ait genç odası ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Gündoğdu Mobilya Şimdi Ankara, İzmir ve Eskişehir’de!

Türkiye genelinde 120’den fazla mağazası bulunan Gündoğdu Mobilya şimdi ise; Ankara, İzmir ve Eskişehir illerinde yeni mağazalarını açacak. Çocuğunuzun odasını yenilemek istiyorsanız ilk marka tercihiniz Gündoğdu Mobilya olabilir. Genç odası takımı konusunda oldukça geniş ürün yelpazesi sunan bu marka çoğunlukla aileler tarafından tercih ediliyor. Nisan ayında yeni mağazalarını açmayı planlayan Gündoğdu Mobilya birçok ürün grubunda hizmet verecek. Genç odası mobilyaları oldukça dikkat çekici olan firma, kaliteli ürünlerini uygun fiyata müşterilerinin beğenisine sunuyor.