Muğla - Muğla Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler biriminde uzun yıllar görev yapan, aynı zamanda Anadolu Ajansı (AA) ve TRT muhabirliği görevlerini de başarıyla yürüten emekli öğretmen Ali Tutulmaz, hayatını kaybetti.
Bir süredir tedavi gören ve son olarak Milas'ta yoğun bakım ünitesinde tedavi altında bulunan Tutulmaz, doktorların tüm çabalarına rağmen yaşamını yitirdi.
Muğla basınının sevilen ve saygı duyulan isimlerinden olan Ali Tutulmaz, özellikle meslek hayatı boyunca Muğla basınına verdiği destek ve samimi kişiliğiyle tanınıyordu.
82 yaşında vefat eden Tutulmaz'ın cenazesi, memleketi Antalya'nın Korkuteli ilçesinde 11 Şubat Salı günü öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.
Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı'ndan Başsağlığı Mesajı
Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, Tutulmaz'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirterek, "Kıymetli hocamızın Muğla Basınına önemli hizmetleri oldu. Muğla Basınına her zaman koşulsuz katkı sağladı. Her şeyden önce iyi bir insan, kıymetli bir dosttu. Kendisini biriktirdiğimiz anılarımızla hep yaşatacağız. Üzüntümüz büyük. Allah'tan rahmet dilerken, kederli ailesine, sevenlerine, basın camiamıza ve Muğla Valiliği'ne başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun" dedi.
e-ha Zeki Güzel/Muğla