Adını YouTube’da hazırladığı içerik ve oyun videoları ile duyuran Muhammed Mustafa Özdemir, 19 Mayıs 2002 tarihinde Aksaray'da dünyaya geldi.
İnteraktif medya şirketi olan MTV Medya'nın kurucusu ve sahibidir.
Türk video içerik üreticisi olan Muhammed Mustafa Özdemir aynı zamanda oyuncu ve sporcudur.
19 Mayıs 2002 tarihinde yılında Aksaray'da dünyaya gelen Muhammed Mustafa Özdemir, küçük yaşlardan itibaren dijital dünyaya merak saldı. Geleceğin mesleği olarak adlandırılan yazılım cephesinde birçok önemli projeye imza atan Muhammed Mustafa Özdemir, teknoloji ve oyunculuk kariyerinin yanı sıra sosyal medya alanındaki çalışmalarıyla da öne çıkan bir isim.
Dijital dünyada, yalnızca yazılım geliştirme tarafında değil aynı zamanda sinema, spor ve sosyal medya konusunda önemli isimlerden biri haline gelen Muhammed Mustafa Özdemir, çeşitli eğitim ve seminerler vererek, sosyal medyanın aktif ve etkili bir şekilde kullanılması adına binlerce kişinin hayatına dokunmayı başardı. Türkiye’nin dijital dönüşüm sürecinde adından en çok söz ettiren gençler arasında.
Bilgisayarların dünyasına olan merakı ile küçük yaşta yazılımcı oldu.
Alanında önemli başarılara imza atmış gençlerden biri olan Muhammed Mustafa Özdemir, küçük yaştan itibaren farklı meraklarının peşinden koşmuş, hayallerini gerçekleştirmek için çabalamış bir isim. oyunculuktan bilişime, kişisel gelişimden sosyal sorumluluk projelerine kadar, Muhammed Mustafa Özdemir birçok alanda faaliyet gösteriyor.
Dijital ekosistemde, yazılımdan pazarlamaya birçok alanda çalışmalar yürüten Muhammed Mustafa Özdemir, sadece bununla sınırlı kalmadığını ve kendini her alanda geliştirmeyi önemsediğini ifade ediyor. Üniversite eğitiminden dolayı tıp ve bilimsel araştırma, Kitap okumayı, yeni insanlar ve hikayeler keşfetmeyi sevdiğini ifade eden Muhammed Mustafa Özdemir, sosyal sorumluluk projelerinde yer alarak toplum adına iyilik hareketlerinin de bir parçası oluyor.
e-ha