Nargile köz ocağı seçimi içim keyfinizi doğrudan etkileyeceğinden oldukça özen göstermeniz gereken bir konudur. Eviniz veya kafeniz için iyi bir nargile köz ocağı satın almadan önce sıkı bir araştırma yapmalı ve çeşitli kriterlere dikkat etmelisiniz. Sizin için bu içeriğimizde piyasanın en iyi nargile köz ocaklarının satışını uzun yıllardır yapan köklü bir firma olan SBB Nargile’nin sattığı köz ocaklarını detaylı bir şekilde inceleyeceğiz.

Nargile Köz Ocağı Nasıl Seçilir?
Nargile köz ocağı türleri gazlı ve elektrikli olmak üzere iki ayrı türe ayrılmaktadır. Bununla birlikte çeşitli özellikler açısından farklı avantaj ve dezavantajlar sunan nargile köz ocaklarından birini satın almadan önce dikkat etmeniz gereken hususları inceleyelim.

Kapasite
Evde nargile tüketen kişi sayısı, kafe veya ev için alınıyor olması gibi açılardan köz ocaklarını büyüklük bakımından değerlendirmelisiniz. Büyük olan ocaklar daha fazla kömürü aynı anda içime hazırlayacağından daha avantajlı olacaktır.

Kalite Durumu
Nargile köz ocağının kaliteli olup olmadığı, sağlamlık durumu, hangi malzemeden yapıldığı gibi durumlara iyi bakmalısınız. Seramik, paslanmaz çelik yapıda olan nargile köz ocakları daha uzun ömürlü ve sağlam olmaktadır.

Sıcaklık Ayarı
Bazı nargile köz ocaklarında sıcaklık ayarı manuel olarak yapılabiliyorken bazılarında bu özellik bulunmamaktadır. Kaliteli bir markaya ait köz ocağı kişinin manuel ayarlayabildiği ısı ayarına sahip olur. Bu sayede kömürü hazırlama süresi daha kısa ve kolay hale gelecektir.

Güvenlik Önlemleri
İlk sırada dikkat edilmesi gereken güvenlik unsuru nargile köz ocağında çok önemli bir konudur. Isıyı dengeli veren, herhangi bir yerinde yanmaya neden olmayacak, bu açıdan gerekli kalite kontrolleri üretici tarafından yapılarak satışa sunulmuş bir ürün seçtiğinizden emin olmalısınız.

Bakım – Temizlik
Son olarak bir nargile köz ocağı almadan önce dikkat etmeniz gereken hususlardan biri bakım ve temizliktir. Bakımı kolay, temizliği rahat yapılan seramik ve paslanmaz çelik gibi kaliteli ürünler; parçaları sökülüp takılabilen modeller gibi ergonomik yapılı ürünler seçmeniz nargile içimi bittikten sonra size çok büyük konfor sağlayacaktır.

En İyi Nargile Köz Ocağı Markaları
Dikkat etmeniz gereken kriterlerden söz ettikten sonra sizin için SBB Nargile tarafından profesyonelce seçilerek satışa sunulmuş piyasanın en kaliteli markalarına ait nargile köz ocaklarını inceleyelim.

Big Baba
Elektrikli köz ocağı markası Big Baba küçük yapısı ile kolayca kullanılabilen, taşınabilen ve parçalanabilir ekipman yapısı ile temizliği – bakımı çok rahat halledilebilen bir üründür. Tek bir düğme ile çalışan bu model oldukça ekonomik olması ile de ön plana çıkar.

Nartek
Yerli firmalardan biri olan Nartek markasının köz ocağı elektrikli yapıdadır. Big Baba ile benzer özelliklere sahiptir.

Spider
Yerli bir firma olan Spider markasının köz ocağı elektriklidir. Gövdesi ve rezistansı kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Termostatlı yapısı sayesinde yeterli ısıya geldikten sonra elektriği otomatik keser ve soğumayı fark edince yeniden elektriği açarak kömürü ısıtır.

8 – 10 dakika gibi kısa bir sürede içime hazır nargile kömürü hazırlamaktadır.

Zemu Isı
Zemu Isı yerli markalarımızdan biri olup özellikle kafeler için çoklu nargile kömürü hazırlanması gereken durumlarda hayat kurtarıcı niteliktedir. Bu markaya ait ürünlerden bazılarını şu şekilde sıralayabiliriz;

●       Zemu Mini Lux Krom Elektrikli Köz

●       Zemu Közmatik

●       Zemu Mini Krom Eleketrikli Köz Ocağı

●       Zemu Mini Sac Elektrikli Köz Ocağı

●       Zemu Tekli Köz Ocağı

İhtiyaç duyduğunuz tüm nargile köz ocağı ve diğer nargile ekipmanları ile nargile takımlarını piyasaya göre daha uygun fiyata ve size özel oluşturulmuş taksitlendirme seçenekleri ile satın almak için hemen SBB Nargile’nin alışveriş sitesine gidin!