Neslihan Doğrusöz, Türk oyuncu, model ve sosyal medya fenomenidir. 1997 yılında İstanbul’da doğan Neslihan Doğrusöz, çocukluk yıllarından beri oyuncu olmak istemektedir. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne girdi. Burada eğitimine devam ederken çeşitli tiyatro oyunlarında ve reklam filmlerinde rol aldı.

Neslihan Doğrusöz’ün Styling Hayatı
Neslihan Doğrusöz’ün asıl çıkışı İşte Benim Stilim adlı moda ve reality show programıyla olmuştur.  Neslihan Doğrusöz, bu programda güzelliği ve sempatikliği ile de dikkat çeken bir isimdir. Birçok markanın yüzü olan Neslihan Doğrusöz, sosyal medyada da aktif olarak paylaşımlar yapmaktadır. Instagram’da 15 milyonu aşkın takipçisi bulunmaktadır. Birçok bilinen marka ve dergilerin stil danışmanlığını yapmıştır. Program sonrası cinsiyetini değiştirmiştir ve sakallı imajıyla dikkatleri çekmiştir. Maskülen tarzıyla ve fiziğiyle dikkat çeken bir fenoman olmuştur. Cinsiyet değiştirdikten ve imajını şekillendirdikten sonra ismini “Doruk” olarak değiştirmiştir.

Magazinde Merak Edilenler
Neslihan Doğrusözün hayatı gibi magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri Hande Erçel’dir. Hande Erçel, Türk televizyon dünyasının en sevilen ve başarılı oyuncularından biri olarak tanınıyor. Peki, Hande Erçel kimdir? Hande Erçel, 24 Kasım 1993’te Balıkesir’in Bandırma ilçesinde doğdu. Ailesinin tek kız çocuğu olan Hande Erçel, çocukluğunu Bandırma’da geçirdi. Lise eğitimini Bandırma Lisesi’nde tamamladıktan sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’ne girdi. Ancak oyunculuk hayaliyle İstanbul’a taşınan Hande Erçel, üniversite eğitimini yarıda bıraktı.

Hande Erçel, oyunculuk kariyerine 2013 yılında “Çılgın Dersane Üniversitede” filminde rol alarak başladı. Aynı yıl Çalıkuşu dizisinde Zahide karakterini canlandırdı. 2014 yılında Hayat Ağacı dizisinde Selen rolünü oynadı. 2015 yılında Güneşin Kızları dizisinde Selin Yılmaz karakterine hayat verdi. Bu diziyle büyük bir çıkış yakalayan Hande Erçel, geniş bir hayran kitlesi edindi.

2016-2017 yılları arasında Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hayat Uzun karakterini oynadı. Bu diziyle hem Türkiye’de hem de yurt dışında büyük bir popülarite kazandı. Dizideki partneri Burak Deniz ile aralarındaki uyum dikkat çekti. 2017-2018 yılları arasında Siyah İnci dizisinde Hazal karakterini canlandırdı. 2019 yılında Halka dizisinde Müjde Akay karakterine hayat verdi. Aynı yıl Azize dizisinde Azize Günay karakterini oynadı.

2020-2021 yılları arasında Sen Çal Kapımı dizisinde Eda Yıldız karakterini oynadı. Dizideki partneri Kerem Bürsin ile aralarındaki aşk dedikodularına konu oldu. Dizi sonrasında ikili ilişkilerini resmen açıkladılar. 2021 yılında Mevlana Mest-i Aşk filminde Kimya Hatun karakterini canlandırdı. Yakında Disney+ platformunda yayınlanacak olan Deniz Kızı dizisinde oynayacaktır.

Hande Erçel, aynı zamanda bir modeldir. 2012’de Azerbaycan’da düzenlenen Miss Civilization of the World yarışmasında ikinci olmuştur. Nike, Defacto, Turkcell, Nocturne, Signal Mavi ve Atasay gibi markaların reklam yüzü olmuştur. 2016 ve 2017 yıllarında Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülünü kazanmıştır.

Özel hayatıyla gündeme gelen Hande Erçel günümüzde ünlü iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşamaktadır.
Bu tarz bilgi içerikleri için Magazin Haberleri sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.