Türkiye’nin Öncü Döngüsel Dönüşüm Hareketi Nivogo, ikinci mağazasını 28 Ocak günü Maltepe Park’ta açıyor. Bireysel kullanıcılardan ve marka ortaklarından aldığı ürünleri yenileyerek ömrünü uzatan ve döngüsel ekonomiye tekrar kazandıran Nivogo, bireysel kullanıcılar ile buluşturduğu Türkiye’nin en büyük döngüsel mağazasında sürdürülebilir ve döngüsel bir alışveriş deneyimini sunuyor.
Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarından sorumlu tüketim ve üretim alanına odaklanan Türkiye’nin öncü Döngüsel Dönüşüm Hareketi Nivogo, sürdürülebilir bir iş modeli ile alışveriş alışkanlıklarını dönüştürerek dünya üzerindeki olumlu etkisini artırmaya devam ediyor. 15 Ağustos 2022’de Türkiye’nin ilk Döngüsel Mağazasını Akasya AVM’de açan Nivogo, ikinci mağazasını da Maltepe Park’ta kullanıcılar ile buluşturmaya hazırlanıyor. 28 Ocak tarihinde açılacak olan Nivogo Maltepe Park mağazasında, iyi bir dünya için sürdürülebilir ve döngüsel alışverişi tercih eden bireysel kullanıcılar döngüsel dönüşüme ortak olacak ve dünyaca ünlü sevilen markaların yenilenmiş ürünleriyle döngüsel bir alışveriş deneyimi ile tanışacak.
Nivogo’dan 1 milyona yakın ürün yenileme ve 6.1 Milyar litre su tasarrufu!
Oluşturduğu bu benzersiz iş modeli sayesinde, birlikte çalıştığı markaların doğrusal iş modellerini döngüselleştirerek, sürdürülebilir, iyi bir dünya için kurulduğu günden bu yana 1 milyona yakın ürünü yeniledi. Bu sayede 6.1 milyar litre su kullanımının ve 9.5 milyon kilogram karbon emisyonunun oluşmasının önüne geçti. Sürdürülebilirlik alanında koyduğu hedeflere ulaşma noktasında yeni partnerlerle iş birliklerine imza atan ve döngüsel ekosistemi gün geçtikçe genişleten Nivogo, Maltepe Park’ta açacağı ikinci mağazasında bireysel kullanıcılarını da bu dönüşüme dahil edecek.
Döngüsel alışveriş ile iyi bir dünya için fayda sağlamak isteyenler, Nivogo Maltepe Park’ta buluşacak
Nivogo’nun kullanıcılardan ve marka partnerlerinden alıp Türkiye’nin ilk ve en büyük Yenileme Merkezinde yenilediği ürünleri, yeni mağazası olan Nivogo Maltepe Park raflarında kullanıcılarla buluşacak. En sevilen markaların Nivogo tarafından yenilenmiş kıyafetleri, ayakkabıları, çantaları ve daha pek çok ürün Türkiye’nin en büyük döngüsel mağazasında satışa sunulacak. Nivogo, satın aldığı ürünlerin arkasında çok daha büyük çevresel bir bedel olduğunun farkında olan her sorumlu kullanıcıyı döngüsel dönüşüm hareketinin bir parçası olmak için Nivogo Maltepe Park’a davet ediyor!
e-ha