Otel programı, her geçen gün artan rekabet ve yeni teknolojik değişimler ışığında otellerde mutlaka bulunması gereken bir otel yazılımıdır. Otelde konaklayan misafirlerin kaliteli bir hizmet alabilmesi ve tüm ihtiyaçlarının karşılanabilmesi bu sistemler ile mümkündür. Tüm işlemlerin pratik ve hızlı bir şekilde gerçekleşmesi sağlanır. Ön büro işlemleri tek yerden yönetilebilmektedir. Otel takvimleri, otele ait raporlar, otellerin konumlandığı online satış kanallarının yönetimi, yedeklemelerin güvenli bir şekilde yapılabilmesi, rezervasyon işlemleri gibi birçok işlem hızlı ve hatasız olarak gerçekleşir.

Otel Programı Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

●       Check-in check-out işlemlerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi ön büro işlemlerini hızlandırır.

●       Raporlar dönemsel olarak otomatik oluşturulup yönlendirilir.

●       Detaylı satış analizleri ile otellerin boş odalarını ve doluluk oranlarını takip etmek kolaylaşır.

●       Tek bir modül üzerinden tüm otel gelir gider analizi yapılabilir.

●       Müşteri profilleri içerisinde ayrıntılı veri bulunduracak şekilde oluşturulur.

●       e-Fatura ve e-Arşiv gibi hizmetler barındırır.

●       Stoklar ve depolar kontrol altında tutulur.

●       Tüm online satış kanalları tek sistem üzerinden yönetilir.

●       Housekeeping işlemlerinin takibi ve planlamaları yapılır.

Protel ile Kusursuz Otel Yönetimi

Protel, konaklama sektöründe hizmet veren işletmelerin otellerini kusursuz olarak yönetmelerini sağlar. Her otel işletmesinin ihtiyaçlarının farklı olduğu düşünüldüğünde her ölçekten işletmenin ihtiyaçlarını karşılayabilecek donanımlara sahip bir otel programına sahiptir. Otel programı ile tek platform üzerinden verimli ve güvenli bir yönetim gerçekleştirilir.

Bulut altyapısı ile Suite8, kusursuz bir otel yönetimi sağlar. Sahip olduğu donanımlar ile esnek yapılı ve çok yönlü bir otel yönetim sistemidir. Konukların otel arayışı ile başlayan süreci dahil rezervasyon taleplerinin oluşturulması, konaklama öncesi ve sonrasında gerçekleşen tüm işlemlerin hatasız ve pratik olarak gerçekleştirilmesi sağlanır. Müşteri segmentasyonu yapılarak elde edilen veriler müşteri deneyimini iyileştirmek amacıyla kullanılır. POS sistemleri ile entegre olması SPA ve ek hizmet satışları kontrol edilir.