Türkiye’nin önde gelen otellerinden olan Swissôtel The Bosphorus, İstanbul, son yıllarda hızla gelişen dijital dünyada inovatif atılımlar gerçekleştirdi. 

Toplantıların, iş görüşmelerinin ve hatta TV programlarının dahi bir araya gelinmeden dijital platformlar üzerinden gerçekleştirilmeye başlandığı son yıllarda, bu sürece dahil olan mekan keşifleri de uzaktan yapılmaya başlandı. 

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul, bu yolda 2 farklı projeye imza attı. Bünyesinde dijital bir stüdyo oluşturan Swissôtel The Bosphorus, İstanbul, canlı yayın, lansmanlar, eğitim toplantıları, açılışlar, filmler, keynote sunumları ve green box tekniği ile reklam çekimlerine hizmet vermektedir. 

Son yıllarda fiziken mekan keşfi için bulunamadığımız durumlarda en çok doğan ihtiyaçlardan birisi olan 3 boyutlu sanal tur imkanı. Swissôtel The Bosphorus, Istanbul bu ihtiyacı gidermek için tüm otelin 360 sanal tur çekimini gerçekleştirdi. Swissôtel bu projesiyle birlikte misafirlerine mekandaymış  gibi sürükleyici gezinme ve 360 derecelik görüntü alabilme, istenilen yerden ölçü alabilme, oda ve kat planı görüntüleyebilme gibi pek çok olanak sağlıyor.

Hizmet sektöründe her daim öncü olan Swissôtel the Bosphorus, İstanbul modern gelişmeleri yakından takip etmeye ve uygulamaya devam edecek.

Swissôtel hakkında

Dünyanın en tanınan İsviçre markaları arasında yer alan Swissôtel Hotels & Resorts, Alp dağlarının taze ve canlı enerjisi yansıtan ve geleneksel İsviçre konukseverliğini sunan çağdaş otellerden oluşuyor. Zeki tasarımı, kalitesi ve bilinçli sürdürülebilirlik yaklaşımıyla saygı gören Swissôtel, dünyayı dolaşan konuklarına huzurlu bir ortamda konaklama, yaşamın gerçek ödüllerini keşfetme ve ‘iyi yaşama’ fırsatlarına kucak açma olanağı sunuyor. İsviçre’de 1980 yılında kurulan Swissôtel, bugün İstanbul’da Swissôtel The Bosphorus, Singapur’da Swissôtel The Stamford ve Moskova’da Swissôtel Krasnye Holmy gibi amiral gemisi oteller de dahil dünya çapında 30’dan fazla tesisle faaliyetlerini sürdürüyor. Swissôtel’i bünyesinde bulunduran AccorHotels, dünyanın önde gelen seyahat ve yaşam tarzı grubu olarak küresel ölçekte 4.500’ü aşkın otel, resort ve rezidansın yanı sıra 10.000’in üzerindeki kişiye özel evleriyle seyahat edenleri ağırlıyor.

e-Haber Ajansı (e-ha)