1973 yılında kurulan Pharmaton, vücut direncini arttırmak ve kişinin günlük vitamin ihtiyacını karşılamak için geliştirilmiş takviye edici gıdadır. Formülündeki Ginseng, A,B,C,D E vitaminleri, çinko ve magnezyum gibi içeriği sayesinde daha zinde kalmanıza yardımcı olur. Sizde günlük hayatınızda fiziksel ve zihinsel olarak daha enerjik kalmaya ihtiyaç duyuyorsanız Pharmaton kapsül kullanabilirsiniz.

Mevsim geçişlerinde vücut direnci azaldığından dolayı kişi kendini daha yorgun hissedebilir. Zihinsel ve fiziksel yetkinlik isteyen işler, yoğun çalışma hayatı, sınav dönemleri ve spor sonrası gibi faktörlerde vücut direncinin kaybedilmesine sebep olur. Bu yüzden vücut ekstra bir enerjiye ihtiyaç duyar. Özellikle yaş ilerledikçe vücut zamanla direncini kaybeder. Bu sebeple vitamin destekleri ile vücut enerjisini geri kazandırmak gerekir. 50 yaş ve üzeri kullanımına uygun özel olarak geliştirilen Pharmaton 50 Plus kapsül, Omega-3 yağ asitleri içeren formülü sayesinde günlük mineral, vitamin ihtiyacını karşılar.

Pharmaton Ne  İşe Yarar? Pharmaton Faydaları Nelerdir?

·        Vücudun ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineral ihtiyacını karşılar.

·        Bitki köklerinden elde edilen değerli bir içerik olan Ginseng içerir.

·        Ginseng G115 ile vücuda enerji kazandırarak yorgunluğu giderir.

·        Biotin, çinko, magnezyum ve kalsiyum içeriğine sahiptir.

·        Formülünde A,B,C,D E vitaminleri bulunmaktadır.

·        18 yaş ve üzeri kullanımına uygun özelliği ile öğrencilerin okul hayatında konsantrasyonu sağlamayı destekler.

·        Zihinsel performansınızı arttırarak gün boyu verimli çalışmayı sağlar.

·        Grip gibi hastalıklara karşı vücut direncini arttırır.

·        Sabahları daha kolay ve enerjik uyanmayı sağlar.

Sizde Pharmaton fiyat ve Pharmaton yorumları inceleyebilir, Pharmaton 30 kapsül, Pharmaton Ginseng ve tüm ürün çeşitlerini Dermokozmetika’dan inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.