Saadet Partisi Ağrı il ve ilçe teşkilatı kahvaltıda araya geldi.

Ağrı'da özel bir kafede kahvaltı programında Saadet Partisi Ağrı İl Başkanı Avukat Ahmet Kaya il Teşkilat Başkanı Ömer Çelik merkez ilçe başkanı Yasin Işık eski Diyadin Belediye Başkanı Celal Tanrıverdi ilçe başkanları katılım sağladı. Kahvaltı programında konuşmaları yapan Saadet Partisi Ağrı İl Başkanı Ahmet Kaya; "Milli Nizam Milli selamet Refah Fazilet ve Saadet Partisi ile Milli görüşe hizmet eden ve bu davaya Gönül veren çok kıymetli başkanlarım hepinizi saygı sevgi hürmetle selamlıyorum.

Bu Davaya vakfeden verdiğin sözden dönmeyip bu ruhunu Rahman'a teslim eden büyüklerimize Allah'ın rahmet diliyorum eski il başkanımız Hacı Şükrü Akbulut başkanımızı bu vesileyle burada yad ediyor hepimizin bir arada beraberinde Cenabı-ı Hak 'tan niyaz ediyorum Saadet Partisi Ağrı İl Başkanlığı olarak ilimizde yeni bir dönem başladı Mazlum'a Umut etmek hayalleri çalınan çocuklara yeniden Yarınlar inşa etmek ve bu niyetle yola revan olmuşuz Saadet Partisi Başkanlığı vazifesi bizlere verildi.

Biz de Sizlerin destekleri ile elimizden gelen gayret ve çalışmayı ortaya koyacağız Biz Saadet Partisi olarak hiçbir zaman ayrıştırıcı kutuplaştırıcı olmadık yine olmayacağız bugün burada bu sofrada yan Gönül gönülle oturarak nasıl ki ekmeğimizi paylaşıyorsak bu davanın yükünü de paylaşmalı elimizi koymalıyız ortak bir paydada yer almalıyız.

Milli görüş bayrağını zirveye kurmayı hedeflediğimiz yeni bir dünya için zaruridir Saadet Partisi Bu ülkenin çimentosudur mayasıdır. Memleketin ona kesimini kucaklayacağız dinleyeceğiz. Sevip bağırmak yok işi ehline vermek var şov yapmak yok rant yok. Bu dava ilk kurulabilir neyse o bugün de aynı türküyü söylemek bizim işimiz hakkı hakim kılmak bâtıla karşı çıkmak Her birimizin bir gayesi var ise oda rıza ilahi Rabbinin rızasını kazanmaktır Necmettin Erbakan hocamızın dediği gibi ehliyetsiz yöneten sonunda anahtarları getirip milli görüşçülere teslim edecekler Kurtuluş Kapısı buradadır. Düzene karşı çıkmıyoruz bu düzen içinde bir oluşum planı inşa edilecek olan bizler başka bir şey aramıyoruz.

İnsanların sömürüsüne hizmet eden başka bir şey aranmamaktadır. Bu sömürgeci düzene karşı tek oluşum milli görüştür. Allah Teâlâ 'dan hepimizin ayaklarını sabit kılsın Bu dava ile şereflenmekten bizi yoksun bırakmasın sözlerimi bitirirken hepinize tekrar hoş geldin diyor hepinize ayrı ayrı şükranları sunuyor, yaşanılabilir bir Türkiye yeniden büyük Türkiye ve dünya için var olan yolculukta planlanmış olan kahvaltı programında dilek ve temennilerle çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

e-Haber Ajansı (e-ha) Yılmaz Efe-Muhammed Yılmaz