Tatilciler artık sadece deniz, havuz keyfiyle yetinmiyor, deneyim de kazanmak istiyor. Ekstrem sporlar, 24 saatlik safariler, yoga kampları, sağlıklı yaşam etkinlikleri, tarım turizmi... Her ilgiye göre bir deneyim tatili bulmak mümkün. Özellikle pandemi sonrasında sağlıklı yaşam, yoga, tarım tatillerine talep arttı. Bu kapsamda Sanitas Spa tarafından Bodrum'da düzenlenen Vitafit Camp'a da ilgi büyük.
Yeni konseptler
Deneyim tatillerine artan taleple ilgili bilgi veren Sanitas SPA & Wellness'in Kurucu Ortağı Dr. Şebnem Akman Balta "Sadece deniz tatili yeterli gelmiyor. İnsanlar, hem dinlenebilecekleri hem de hobi edinebileceği, yeni şeyler öğrenebileceği tatil konseptlerini araştırıyorlar. Böylelikle tatil yaparken kendilerini geliştirip yeni insanlarla da tanışıyorlar. Sanitas Spa da hem zihnini hem de vücudunu dinlendirmek isteyenlere özel kamp düzenleniyor. Radisson Collection Bodrum'da gerçekleştirilen Vitafit Camp'ta kişiye özel vücut analizinden dünya masajlarına, yoga ve nefes terapilerinden sağlıklı yaşam etkinliklerine katılımcılar unutulmaz bir deneyim yaşıyor" dedi.
Kişiye özel muayene
Dr. Ayça Kaya ile kişiye özel muayene ile vücut analizinin yapıldığı kampta, ayrıca Kaya, kontrollü kilo verme üzerine söyleşi gerçekleştirilecek. Katılımcıların, doktor kontrolüyle vücuduna gerekli glutatyon mineral ve vitamin desteği aldığı kampta, sağlıklı detox içecekleri ile Vitafit'e özel hazırlanan menüler de sunuluyor.
Daha zinde hissedecekler
Kampın en dikkat çeken olanaklarından birinin de dünya masajları ve hamam olduğunu belirten Şebnem Akman Balta, "Dinlenirken hafiflemek hafiflerken de sağlık kontrolünden geçmek kadar keyiflisi de yok. Vitafit'le bunu amaçladık. Zihni, bedeni ve ruhu birbiriyle tekrar bütünleyen sağlıklı yaşam programımızla katılımcılar, yenileniyor ve kendilerini daha zinde, daha sağlıklı hissediyorlar. Sanitas SPA farkı ile dünya masajlarının da yapıldığı kampta yoga, fitness programlarıyla da enerji dengesi kuruluyor" diye konuştu.
Bar psikoloğuyla buluşacaklar
Kampta, Türkiye'de ve dünyada ilk kez hayata geçirilen Bar Psikoloğu – Psikogösteri konseptinin yaratıcısı ve uygulayıcısı olan Psikolog Ferhat Aydın da katılımcılarla buluşacak. 'İnsanlar psikoloğa gitmiyorsa psikolog insanlara gitsin' düşüncesiyle hayata geçirilen bu gösteri formatı, temel psikoloji bilgilerinin mizahla harmanlanarak insanlara sunulduğu bir 'drink and talk show' olarak dikkat çekiyor.
e-ha