Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Aslı Hünel, Tuzla Belediyesi instagram hesabından “Aslı Hünel ile Rengarenk” programıyla her Salı saat 21:30’da ünlü isimleri ağırlıyor.

22 Eylül Salı akşamı ilk konuğu Serkan Kaya’yı ağırlayan Aslı Hünel, programa başlamadan önce yayına katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Tuzla Kültür’e teşekkür ederek “Ben sizi sosyal medyanızdan da takip ediyorum inanılmaz gençliğe, spora önem veren insani değerleri son derece yüksek, insanı çok seven, hayvanı çok seven sağlıklı yaşama da çok önem veren bir başkansınız. Sabah sporlarınız harika, gençleri de teşvik ediyor. Bu arada çok fazla arkadaşım da katılmaya başladı sevgili abim Saruhan Hünel’de katılmış” dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Belediyecilik aslında böyle yoğun olan bir iştir. Dolayısıyla sabah spor ile başlanır böyle geç saatlere kadar süren görüşmeler olur. Ama tabi ki insanlara hizmet etmenin keyfi çok ayrı. Gelecekteki çocuklarımıza, torunlarımıza bırakacağımız bir şehri ya da dünyaya bir şeyler yapabilmek, katabilmek çok keyifli bir şey o yüzden belediye başkanlığı çok keyifli. Şahsım ve Tuzla halkı adına öncelikle size teşekkür ediyorum programlarınız için ve konuğunuz Serkan Kaya’ya teşekkür ediyorum” diyerek programdan ayrıldı.

Yayına Antalya’dan bağlanan Serkan Kaya, corona virüs kapsamında 14 günlük karantina sürecini atlattıklarını ve testlerinin negatif çıktığını belirterek karantinada olmalarının nedenini şöyle açıkladı: “Son kısıtlamalardan önce katıldığımız bir etkinliğin ertesi günü bir arkadaşımızın pozitif olduğunu öğrendik kendimizi karantinaya aldık”.

“Çiftilik sahibi olmak hayalimdi”

“Çiftlik sahibi olmak yıllar öncesinden benim hayalimdi, pandemiden yaklaşık 3-4 ay önce önce nasip oldu” diyen Serkan Kaya şöyle devam etti: “Biz de ailece pandemi sürecini beraber çiftlikte geçirdik, annem ve babam da geldi. Çiftlike; ineklerimiz, koyunlarımız, atlarımız, tavus kuşlarımız var. Annem burada bize ineklerin sütünden tereyağı, yoğurt, peynir yaptı. “

“6-7 yaşlarında walkman’imle uyurdum”

12 şarkılık albüm hazırladıklarını ama pandemi nedeniyle beklemeye aldıklarını belirten Serkan Kaya “6-7 yaşlarında sesimi keşfettiğimde sadece banyoda ya da kimse yokken şarkı söylerdim ve o dönemde ben şarkı söylemek istiyorum diyordum. O küçük yaşlarda walkman’imle uyurdum” dedi.

Hayranlarının isteği üzerine Zor Bela şarkısını seslendiren Serkan Kaya’ya Aslı Hünel de eşlik etti.

“Azmetmeden, çalışmadan, sabretmeden, kendine inanmadan ve hangi yolda ilerlediğini bilmeden başarıya ulaşamazsınız diyerek gençlere mesaj veren Serkan Kaya, “Tabii ki hatalı yollardan gidilecek yanlış şeyler yapılacak ki tecrübe edinilsin. Yaklaşık 24 yıllık bir mücadelem var. Sonunda topu topu burada 10 yıllık bir başarı var. 14-15 yılda çalışma, sabretme her türlü zorluğa göğüs germe gibi mücadeleler var. Dakikalar, saniyeler çok kıymetli. Zamanın kıymetini çok iyi bilmeleri gerekiyor gençlerin. Benden onlara dost abi nasihati ve bunların çok çok altını çizerek söylüyorum ciddiye almalarını öneriyorum”.

e-Haber Ajansı (e-ha)