Sertleşme Sorunu Tedavisi Ve Penil Protez Ameliyatı
Özellikle 25 ve 65 yaş arası erkeklerde sıklıkla görülen sertleşme problemi, yaşantınızı olumsuz etkileyecektir. Sertleşme problemi sıklıkla ya da ara sıra da görülebilir. Sertleşme probleminin diğer bir adı ise iktidarsızlıktır.  Cinsel birliktelik öncesi veya esnasında penisin yeterli dikleşmeyi sağlayamaması sorununa, sertleşme sorunu denmektedir.

Sizlerde sertleşme sorunu tedavisi hakkında bilgi almak ya da tedavi olmak istiyorsanız http://www.andromed.com.tr/ adresini ziyaret etmelisiniz. Bu tedavi yöntemi 4 farklı kategoriden oluşmaktadır. Bunlar ağız yoluyla alınan ilaç tedavisi, penis için enjeksiyon tedavisi, vakum cihazı ve Penil Protez tedavi seçenekleridir. Dünya üzerinde ki araştırmalar doğrultusunda, sertleşme sorununun çok yaygın bir problem olduğu gözlemlenmiştir.  Fakat bu sorunu yaşayan insanların %70'lik bir kısmının tedavi olmadığı tespit edilmiştir.

Sertleşme sorunu 3 nedenden dolayı görülmektedir. Bunlar psikolojik nedenler, fiziksel nedenler ve hem psikolojik hem de fiziksel nedenlerin kombinasyonundan bağlı sebeplerdir.

Nasıl Teşhis Koyulur?
  
Sizler de sertleşme problemi yaşıyorsanız, ilk olarak bir sağlık kuruluşuna başvurmalısınız. Bu konuda size en iyi hizmeti  https://www.andromed.com.tr adresi sunmaktadır. Başvurunuzdan itibaren sizi detaylı bir kaç tarama işlemi beklemektedir. Bu işlem esnasında kullandığınız ilaçlar, alerjileriniz, geçirdiğiniz ameliyatlar detaylı bir şekilde incelenmektedir. Bunlara ek olarak geçirdiğiniz kaza, travma, kronik hastalıklar, alkol ve sigara kullanımlarınız da incelenecektir.

Teşhisinizin tam olarak konulması için ise son olarak kan ve idrar testleri sizlerden istenmektedir. Sizde sertleşme problemini yaşıyorsanız ve bu sorundan kurtulmak istiyorsanız, tedavi olarak eski sağlıklı yaşantınıza devam edebilirsiniz.

İlaç tedavisi bu sorunun ilk tedavi aşamasıdır. Bu aşamada size verilen ilaçlar ile penisin sertleşmesi sağlanmaktadır. Bu ilaçları oral yol ile de alabilmeniz mümkündür. İlaçların yan etkisi oldukça azdır ve yaşam kalitenizi etkilememektedir. Ciddi kalp hastalıklarına sahip olan kişilerin bu ilaçları kullanılması genellikle önerilmemektedir.

Bu gibi konularda tedavi başvurusu yaptığınız yerdeki hekimlerden detaylı bilgileri alabilirsiniz. Ayrıca vücutta belirli bölgelere uygulanan ilaç tedavileri de bulunmaktadır. Bu tedavilerden farklı olarak vakum cihazı yöntemi, protez gibi tedavi seçenekleri de bulunmaktadır. Ayrıca psikolojik nedenler de sertleşme sorunu yaşamanıza etki eden unsurlardandır.

Eski Yaşantınıza Geri Dönebilirsiniz
 
Sertleşme sorunu yaşayan birçok erkek, olumsuz cinsel hayatı nedeni ile zor zamanlar geçirmektedir. Başarısız cinsel yaşam, tüm yaşantınızı da olumsuz etkilemektedir. Bu sorunu yaşayanların %70'i utanma, kabullenememe  gibi birçok sebepten dolayı tedavi olmak istememektedir.

Siz de tedavi olmak istiyor ama bazı sebeplerden dolayı vazgeçiyorsanız, bunları bir kenara bırakıp tedavi olarak eski kaliteli yaşantınıza geri dönebilirsiniz.