Oldukça kaliteli pek çok markanın yer aldığı Shecarf Şal Koleksiyonu 2024 yılına damgasını vuracak birbirinden şıklıkta renk ve desenleri ile sizleri bekliyor! Online alışveriş sitesi üzerinden kolayca satın alabileceğiniz bu ürünlere dair desen bilgisi, birebir gerçeği ile örtüşen renklendirilmiş görseller, çok sayıda düzenlenen kampanya ve kumaş bilgisi gibi ihtiyacınız olan her şeyi Shecarf’ta bulabilirsiniz.

Nostaljik ve zamansız modeller, abiye şallar, Medine İpeği şallar, penye kumaş şallar ve daha pek çok kaliteli kumaş yapısı ve modelleri incelemek ve kampanyalardan stoklar tükenmeden ilk siz haberdar olmak için sitede üyelik oluşturmanızı tavsiye ederiz.

Abiye Şallar
Özel günlerde ışıl ışıl olmanızı sağlayacak birbirinden şık abiye şallar Shecarf’ın ‘Abiye Şal’ kategorisinde bir araya toplanmıştır. Bu sayede daha kolay bir biçimde tek bir kategori üzerinden birbirinden kaliteli abiye şalları inceleyebilirsiniz.

●       Sarar Deri Görünümlü Şallar

●       Shecarf Piramit Luxer Kibrit Desen Jakarlı Şal

●       Shecarf Desenli Yakma Şal, Pamuklu Şal, Abiye ve Günlük

●       Loryan Scarf Diamond Şal, Etnik Desen, İpek Baskı Şal

●       Loryan Scarf Diamond Şal, Girdap Desen, İpek Baskı, Canlı

●       Sınırlı Stok İpekevi Çift Taraflı %100 İpek Şal

●       Arwella %100 Pamuk Dubai Şal

●       Cardion Desenli Medine İpeği Şal

●       Aker Elegance Monogram Şal

Medine İpeği Şallar
Medine İpeği kumaş yapısı; arkasını göstermeyen, şekillendirilmesi çok kolay, yaz aylarında serinletici özelliği ile terleme yapmayan, her mevsim kullanmaya uygun nefes alan harika bir kumaş türüdür. Shecarf’ta bulunan bazı kaliteli Medine İpeği şal markalarını şu şekilde belirtelim;

●       Cardion

●       Cosie

●       Nef Scarf

●       Siyane

Ayrıca Siyane ürünlerinde devam eden Çok Al Az Öde kampanyasından da haberdar olmanızı isteriz.

Penye Şallar
Esnek yapısı ile rahatlıkla başın şeklini alan ve bu şekli uzun süre koruyan pamuk kökenli bir kumaş olan penye kumaştan üretilmiş şallar da kalınlığına göre dört mevsim kullanılabilen muhteşem ürünlerdir.

Shecarf’ın kendi özel üretim şalları olan penye şallardan halen daha devam etmekte olan 3 Adeti 180 TL kampanyasından yararlanarak dolabınızdaki eksik renkleri tamamlayabilirsiniz. Kaliteli ve uzun ömürlü bu şalları severek kullanacağınızdan emin olabilirsiniz.

Bambu Kraş (Crush) Şallar
Antibakteriyel, nefes alan, yumuşak, nem emiciliği ve hızlı koruma özelliği ile oldukça konforlu ve sağlıklı bir kumaş türü olan Bambu Kraş kumaşlar doğal bambu elyafından üretilirler. Bu sağlıklı ürünler arasında Shecarf marka kırışmaz Bambu Kraş şallarda 3 Al 2 Öde Kampanyası başlatılmıştır. Bunlar dışında sitede Loryan Scarf markasının Viva Crush Eşarp ve Çift Renkli Bambu Kraş şallarını da inceleyebilirsiniz.

Jazz (Caz) Şallar
Jazz şallar kendine özgü büzgülü yapısı ile tek rengin desenliymiş gibi göründüğü çok şık ve hem davetlere hem de günlük kullanıma uygun bir kumaş türüdür.

3 Al 2 Öde kampanyasından yararlanarak Cosie markasının 4 mevsim pamuk caz şal modelleri ile Siyane Tek Renk Caz Şal modellerini inceleyerek dilediğiniz ürünü Shecarf’tan uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.