Almanya´nın en tanınmış illüzyonistleri Ehrlich Brothers kardeşleri tekrar Almanya´da tura çıkıyorlar. Mayıs 2023´e kadar sürecek olan turda kardeşler, 28.1. ve 29.1. günlerinde Halle şehrinde OWL Arena stadında her iki gün saat 13 ve 19´da sahne alacaklar.
DREAM & FLY ismini taşıyan bu turne, şimdiye kadar Ehrlich Brothers tarafından üretilmiş en ayrıntılı illüzyon gösterisidir. Gösteride Ehrlich Kardeşler gerçek bir helikopterle ansızın sahneye inerler. Ateş alevlerinden devasa, altın bir Lamborghini arabası ortaya çıkarırlar. Binlerce şekerle dolu, dünyanın en büyük şeker kavanozu gösterisinde ise çocukların gözleri parlar. Ehrlich Kardeşler seyircilerin ortasında küçük numaralar da yaparlar.
İki yıldız sihirbazın bir diğer tutkusu da müzik. Bu yüzden bu turnede yanlarında bir gösteri grubu var. Ehrlich kız kardeşler illüzyonlara, Ehrlich Kardeşler'in orijinal şarkılarının yer aldığı ilk albüm olan "FLASH - The Magic Album" den müziklerle eşlik ederler.
Sonunda, iki sihirbaz kardeş gösterinin sloganını kalbe dokunan bir illüzyonda birleştirirler: çocukluk hayallerini anlatırlar ve uçup giderler: DREAM & FLY!
Ehrlich Kardeşler ayrıca 21.1.-22.1. tarihlerinde Mannheim´da, 3.3. günü Bremen´de, 4.3.-5.3. günlerinde Oberhausen´de, 10.3. günü Hannover´de, 11.3.-12.3. tarihlerinde Leipzig´de ve 18.3.-19.3. günlerinde Köln´de sahne alacaklar.
e-ha