Sultangazi psikoloji danışmanlık, danışan kişinin kendini ve çevresini çok daha iyi anlaması ve kabul etmesi, doğru kararlar alabilmesi amacıyla gerçekleştirilen bir süreçtir. Bu süreci doğru bir şekilde ilerletmek için yardım alınan kişilere psikolog denir. Psikolojik danışmanlar, psikolojik yöntem ve teknikler kullanarak danışanlarına yardımcı olmaktadır. Sultangazi psikolog hizmetlerinden yararlanarak alanında uzman psikologlardan yardım alabilirsiniz.

Psikolojik danışmanlık hizmetleri yalnızca yetişkinler için değil aynı zaman çocuk ve ergen bireyler içinde olabilir. Sultangazi çocuk psikoloğu bazı teknikler kullanarak çocukların ve ergenlerin sorunlarının çözülmesi için destek sağlamaktadır. Yeni Nesil Danışmanlık tarafından sizlere her zaman en uygun çözümleri üretecek bir ekip vardır. Hayata farklı bir açıdan bakmak ve başarı merdivenlerini çıkmak için Sultangazi psikolog hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Sizi çok daha yakından tanımak ve size daha iyi hizmet vermek için bizden alacağınız kısa ilk görüşme ücretsiz olacaktır. Uzman psikologlarımız ile ön görüşmeniz ardından sorunlarınızı halledebilmeniz için en uygun teknikler kullanarak hızlıca sorunlarınızı çözüme kavuşturmak için çalışmalar yapılacaktır. Tüm bunlar için bizimle iletişime geçerek Sultangazi psikolog hizmetinden yararlanabilirsiniz.


Sultangazi Pedagog
Sultangazi pedagog hizmetinde çocuklara yönelik danışmanlık hizmeti verilmektedir. Çocuklarınızın hangi durumlarda psikolojik danışmanlık alması gerektiğini merak ediyorsanız bu durumları şu şekilde sıralayabilirsiniz;

·         Okula uyum sağlayamayan veya gitmek istemeyen öğrenciler

·         Sınav ve notlar ile ilgili problemi olanlar

·         Günlük görev ve aktiviteleri yerine getiremeyenler

·         Çocuğunuza yardımcı olamadığınızı düşündüğünüzde

·         Korku, endişe ve depresyon belirtileri gözlemlendiğinde

·         Uzun süreli sosyal çevreden uzaklaşıldığında

·         Aile, okul ya da arkadaş ilişkilerinde yıkıcı çatışmaların sürekli olarak yaşandığında

·         Fiziksel bir problemi olmamasına rağmen; ağrı, uyku hali gibi sorunlar ile karşı karşıya kalındığı zamanlarda

yukarıda da belirttiğimiz gibi bu ve bunlara benzer durumlar ile karşılaşıldığında uzman bir psikolog tarafından destek alınması doğru olacaktır. Merkezimiz Pedagog Sultangazi gibi bazı ilçelerde hizmet verebilmektedir. Bu alanda uzman olan kişilerden yararlanırken çocuğunuzda gözle görülür bir değişim fark edebilirsiniz. Eğer çocuğunuzun ya da kendinizin psikolojik destek alması gerektiğini düşünüyorsanız mutlaka uzman birinden destek almalısınız. Destek almak için Yeni Nesil Danışmanlık tarafından Sultangazi pedagog hizmetleri için iletişime geçebilirsiniz.

Sultangazi Çocuk Psikoloğu
Çocukların yaşadıkları psikolojik sorunlar anne, baba ve çocuk arasında oluşan iletişimin zorlaşmasına neden olur. Yaşanan problemlerin bir çözüme kavuşması için de bir psikoloğa başvurabilirsiniz. Sultangazi çocuk psikoloğu hizmeti tam da bu noktada sizin ihtiyacınız olan hizmettir. Çocukların yaşayabileceği tüm psikolojik sorunlara bütüncül bir yaklaşım ile Sultangazi’ye çok yakın Alibeyköy’de hizmet verilmektedir.

Sultangazi çocuk psikoloğu ne gibi hizmetler vermektedir? bu soruya yanıt arıyor olabilirsiniz. Çocuk psikoloğu;

·         Dikkat eksikliği

·         Hiperaktivite

·         Otizm

·         Davranış bozukluğu

·         Öğrenme güçlüğü ( Disleksi – Diskalkuli – Disgrafi)

·         Okul fobisi

·         Akran sorunları

·         Sınav kaygısı

·         Panik atak

·         Kekeleme ve konuşma bozuklukları

·         Yeme bozukluğu ( Anoreksiya ve Bulimia)

·         İnternet ve oyun bağımlılığı

·         Uyku sorunları ve uyurgezerlik problemi

·         Takıntı bozukluğu

·         Boşanma ve yas sorunları

·         Çocuk ve ergenlerde depresyon

·         Tik problemi

·         Özgüven eksikliği

·         İçe kapanıklık

gibi bir çok sorunlarda tanı konulması ve tedavisi için 0 552 798 84 86 telefon numaramızdan bilgi alabilir veya randevu oluşturarak çocuklarınızın tüm psikolojik sorunlarına çözüm yolu arayabilirsiniz. Sultangazi çocuk psikoloğu sayesinde çocuklarda ve ergenlerde görülebilecek tüm sorunların bir çözümü olduğunu görebilirsiniz. Yukarıda da belirtmiş olduğumuz tüm sorunlar ve daha fazlası için Yeni Nesil Danışmanlık web sitesi üzerinden uzman psikologlara ulaşarak hizmet talebi oluşturabilirsiniz. Ücretsiz bir şekilde ön görüşme yapılmasının ardından doğru tanı koyulması ile danışmanlık süreci başlatılabilmektedir. Psikolojik sorunlarınıza karşı destek için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kaynak: https://www.yeninesildanisman.com/psikolog-sultangazi/