“Dünya üstüne üstüne geldiyse orda bi tur!” mottosuyla keyifli tatil için pek çok seyahat seçeneği sunan Prontotour’dan tek turla birden fazla ülkeyi keşfetmek isteyenlere muhteşem gemi rotaları seyahat etmek isteyenler için hazır.
Her yıl tatil paketlerine yenilerini ekleyen ve seyahat sektöründe moda yaratan Prontotour, gemi turlarıyla yerli gezginlere benzersiz deneyimler vadediyor. Tek turla birden fazla şehri uygun fiyatlarla gezme fırsatı sunan gemi turlarının en büyük avantajları arasında otel konforunda konaklama, her zevke uygun yeme-içme imkânı, hem kara hem deniz seyahati geliyor. Gemi değişikliği yapılmadığı için nereye gidilirse gidilsin bavul aç-kapa derdi olmuyor. Havuz başı etkinlikleri, sanat atölyeleri, sinema, fitness, şans oyunları gibi aktivitelerin yanı sıra akşam saatlerinde konserler, Broadway tarzı dans gösterileri ve gece eğlenceleri tatilinizi renklendiriyor. Ayrıca çocuklu aileler için de kolaylıklar sağlanan gemilerde, birden fazla dil bilen bakıcılar, çocukların dil bilgisinin gelişmesine de katkı sağlıyor.
Gemi turlarının avantajlarından bahseden Prontotour Pazarlama Direktörü Eda Özsoy Onaran, “Gemi turları, tek turla birden fazla ülke görmek isteyenler, çocuklu aileler ve balayı çiftlerinin favori tatil seçenekleri arasında başı çekiyor. Yaz tatilini planlayanlar, aynı yerde bir hafta kalmak yerine, uygun fiyatla, tek turla birden fazla ülke görmek için gemi turlarını tercih ediyor. Bir gemi turuyla kültürel gezi ve deniz keyfini bir resort tatilinden daha uygun fiyata yapabilirsiniz. Sayısız avantajları olan bu turlarla otel konforunda konaklama, sınırsız eğlence ve aktivitenin yanı sıra kara turuyla gezilmesi zor olan bölgeleri keşfetme fırsatı da bulunuyor. Üstelik ileri teknolojik donanımı ve uluslararası uygulanan prosedürleriyle seyahatinizin güvenliğini artırıyor” diyor.
Prontotour gemi turlarında birçok seçeneğin olduğunu ve fiyatların 6.150 TL’den başladığını söyleyen Onaran, hemen her kıtaya, egzotik coğrafyalara ve kültürüyle öne çıkan bölgelere dünyanın önde gelen kruvaziyer firmalarıyla tur düzenlediklerinin altını çiziyor. Prontotour Pazarlama Direktörü Eda Özsoy Onaran, gemi rotalarından bazılarını ise şöyle sıralıyor: “Türkiye Çıkışlı Yunan Adaları, İstanbul veya Kuşadası bitişli Akdeniz Turu, Vizesiz Güney Afrika, Akdeniz & Transatlantik & Brezilya, Kanarya Adaları, Kuşadası çıkışlı Doğu Akdeniz, Lapland & Norveç, Güney Hindistan & Kerala, İskandinavya & Baltık, Mini Cruise, İngiltere & Normandiya & Batı Avrupa, Karayip Adaları, Akdeniz & Portekiz & Fas paketleri…”
e-ha