Samsun Valisi Orhan Tavlı; "Türk Cumhuriyetleri'nde Samsun Evi ve Ön Tanı Merkezleri kurulması projelerin uygulamaya geçmesi için çalışacağız" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Samsun Valiliğine atanan ve 17 Ağustos 2023 tarihinde Samsun Valiliğindeki görevine başlayan Samsun Valimiz Sayın Orhan Tavlı’nın daveti ile katıldığımız basınla buluşma programında Samsun Valimiz Sayın Orhan Tavlı sorularımızı cevapladı…
Samsun Sosyal Medya, Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Derneği Başkanı:
Sayın Valim, bir önceki Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı ile yaptığımız röportajda Türk Cumhuriyetleri'nde Samsun Evi ve Ön Tanı Merkezleri kurulması gündeme ve programa alınmıştı. Tabi ki uzun vadeli bir proje. Bu hususta fiiliyata geçmesi için düşünceleriz nedir?
Samsun Valisi Orhan Tavlı; "Bu hususta bir önceki Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı'ya teşekkür ederiz. Devlette devamlılık esastır. Geniş istişarelerden sonra o kararlar alınmaktadır. Bir önceki Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın gündeme ve programa aldığı Türk Cumhuriyetleri'nde Samsun Evi ve Ön Tanı Merkezleri kurulması projelerinin uygulamaya ve fiiliyata geçmesi için elbette çalışacağız" dedi.
e-ha