TÜRES (Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği), 5-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek F İstanbul Gıda, İçecek, İşleme ve Ambalaj Fuarı’nda özel sahnesiyle şov yapmaya hazırlanıyor. Dernek, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuarla eş zamanlı olarak 6-7 Temmuz tarihlerinde farklı ve etkili panel, sunum ve etkinliklerle sektör profesyonellerini bir araya getirecek.
Federal Fuar ve Kongre Yönetimi tarafından gerçekleştirilen F İstanbul fuarının ikinci gününde, TÜRES özel sahnesi TÜRES Genel Başkanı Ramazan Bingül’ün açılış konuşması ile başlayacak. Etkinlikte, Şef Ömür Akkor Selçuklu ‘Günümüze Anadolu Mutfağı’, Yemek Yazarı Ebru Erke ‘Gastronomide Kadın Girişimcilik’, Yemek Yazarı Müge Akgün ‘Coğrafi İşaretli Ürünler ile Gastronomide Katma Değer Oluşturmak’, Türk Mutfağı Araştırmacısı/Şef Moderatör Vedat Başaran ‘Türk Markalarının Orta Doğu Açılımı’ gibi konuları değerlendirecek. Bu isimlerin yanı sıra, Gürkan Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Topçu da özel sahnede yer alacak.
TÜRES ÖZEL SAHNESİYLE SHOW YAPMAYA HAZIRLANIYOR
1.000’i aşkın marka, 12 bine yaklaşan satış noktası, 200 bini aşkın çalışan ve 25 milyar TL’lik ticaret hacmi ile yeme içme sektöründe faaliyet gösteren en etkili STK olan TÜRES, gerçekleştireceği etkinliklerle sektör profesyonellerini bir araya getirecek. Coca Cola İçecek Yerinde Tüketim Kanalı Satış Direktörü Şehnaz Gökaslan, Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, Saruhan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Saruhan, Simit Sarayı Onursal Başkanı Haluk Okutur, Öztiryakiler Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tahsin Öztiryaki, Jumbo Ev Gereçleri Yönetim Kurulu Üyesi Emre Ete gibi sektörün önde gelen isimleri F İstanbul fuarında bir araya gelecek.
F İSTANBUL GIDA, İÇECEK, İŞLEME VE AMBALAJ FUARI HAKKINDA:
Federal Fuarcılık tarafından düzenlenen F İstanbul Gıda, İçecek, İşleme ve Ambalaj Fuarı, 5-7 Temmuz tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi (İFM)’ de gerçekleştirilecek. Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bulgaristan, Hırvatistan, Hollanda, Kazakistan, Kenya, Mısır, Pakistan, Polonya, Romanya, Slovakya, Sudan, Ukrayna ve Togo Cumhuriyeti başta olmak üzere 40 ülkenin katılım göstereceği fuara, 6 binin üzerinde profesyonel alıcı bekleniyor.
e-ha