İSTANBUL (e-ha) - Üsküdar Belediyesi, kültür- sanat dünyasının dikkat çeken isimlerini İstanbullularla buluşturmaya devam ediyor.

Şarkılarının yanı sıra yaşam tarzıyla da özellikle gençlerin gönlünü fetheden Yusuf Güney, Nevmekan Sahil’de “Akustik Muhabbet” temasıyla düzenlenen konserde sevenleriyle buluştu. Yeni nesil pop müziğin başarılı temsilcilerinden olan sanatçı, dillerden düşmeyen şarkılarını sevenleriyle karşılıklı muhabbet ederek seslendirdi. Konser sırasında Halit Akçatepe, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Kemal Sunal taklitleri yapan sanatçı, sevenlerini kahkahaya boğdu.

Yusuf Güney’in dillerden düşmeyen “Aşk-ı virane”, “İlle de uğruna ölmem mi gerek”, “Ördü kader ağlarını”, “Sevdaluğun sarmadi”, “Emri olur” şarkılarının hep bir ağızdan söylendiği konserde, sevilen sanatçı yeni şarkısı “Çok Sevdim Duydun mu?”nun nakaratını da hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Katılımcılarla soru- cevap şeklinde, keyifli bir muhabbet eşliğinde gerçekleştirilen konserde söylenen şarkılar, tüm Üsküdar’da yankılandı.

Halit Akçatepe, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Kemal Sunal taklitleri yapan sevilen sanatçı, muhabbet dolu konser aracılığıyla, eğlenceli yönünü bir kez daha gösterdi.Katılımcılar arasında yer alan engelli bir hanımefendiyle “Melekler seni bana yazmış” şarkısı eşliğinde dans eden duyarlı sanatçı, sevenlerinin fotoğraf çekme isteğini kırmayıp dakikalarca süren bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. TRT spikeri Banu Karakuş’un sunumuyla, keyifli muhabbeti ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla Üsküdarlılara çok özel bir gece yaşatan sanatçı, sevenlerinden bir kez daha tam not aldı.

Hilmi Türkmen:“Muhabbet ve müzik dolu konserlerimize devam edeceğiz”

Konser sırasında sahneye çıkarak sanatçıya çiçek takdim eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, katılımcılara seslenerek, “Üsküdar Belediyesi olarak keyifli muhabbet temasıyla işlediğimiz “Akustik Muhabbet” konser serimizde bu akşam Yusuf Güney’i ağırlamaktan mutluluk duyduk. Hepinizin gözlerinden çok keyifli bir akşam geçirdiğinizi görebiliyorum. Kendisi renkli ve eğlenceli kişiliği, müzikteki ustalığıyla bu akşam bize tarifsiz bir müzik ziyafeti yaşattı. Bunu yaşıyor olmak, ne kadar doğru bir projeyi hayata geçirdiğimizi bir kez daha gösterdi. Üsküdar Belediyesi olarak böyle muhabbet ve müzik dolu konserler gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

E-Haber Ajansı (e-ha)