Show TV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni Çukur’da Seher karakterine hayat veren Begüm Akkaya, gelecek projelerini MAG okurları için paylaştı. 

“Seher karakteri ile koşullarımız farklı olsa da mücadelemiz benzer” 

“Bir şey öğrendikten ya da deneyimledikten sonra aynı yerde durmamak gerekiyor” 

“Ülkemde cesur değil özgür olmak istiyorum” 

Çukur dizisinde Seher karakterine hayat veren genç ve başarılı güzel Begüm Akkaya, gelecek hayallerini ve kariyer hedeflerini özel röportajında aktardı.  

En büyük hayalini kendi ülkesinde cesur değil özgür bir kadın olmak şeklinde anlatan Akkaya, yeniden tiyatro sahnesine döneceği günü sabırsızlıkla beklediğini belirtti. Çukur dizisi dört sezondur başarı ile istikrarını sürdürürken final açıklamaları ile hayranlarını oldukça üzdü. Seher karakterine hayat verirken hikayesinin finalini de merakla beklediğini belirten güzel oyuncu, “Seher karakteri ile koşullarımız farklı fakat kendi ayakları üzerinde durma mücadelesi benzer özelliğimiz” diye konuştu.  

Çekici, gizemli ve duru güzelliği ile kariyerinde emin adımlar ilerleyen Funda Eryiğit’in kapak yıldızı olduğu MAG Mayıs, dopdolu içeriği, Anneler Günü özel dosyası, röportajları ve yazarları ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom’da online olarak okurlarıyla buluşuyor. Keyifli içeriğimizi ve gündeme dair gelişmeleri @magdergi Instagram hesabından takip edebilirsiniz.

e-Haber Ajansı (e-ha)