Zafer Partisi Samsun İl Başkanı Faruk ŞEN, Tekkeköy İlçe Başkanlığından Ümit KILIÇ ve Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Profesör Dr. Ümit ÖZDAĞ Tekkeköy’de esnaf ziyaretinde bulundu. Daha sonra Candal Tesislerinde basınla buluşmaya katıldı.
Buluşmada Bilim İnsanı ve Samsun Sosyal Medya, Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Derneği Onursal Başkanı Kerim SARILAR kendisine milli eğitim ile ilgili sorular sorarak ve kendisine ait milli ilmi keşif kitabını hediye etti.
Buluşmada Bilim İnsanı ve Samsun Sosyal Medya, Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Derneği Onursal Başkanı Kerim SARILAR:
Sayın Genel Başkan eğitim sistemindeki “Fulbright Eğitim Komisyonu” hakkında düşüncelerinizi söyler misiniz.
Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Profesör Dr. Ümit ÖZDAĞ: Biz iktidara geldiğimiz gün “Fulbright Eğitim Komisyonunu” kaldıracağız.
Bilim İnsanı ve Samsun Sosyal Medya, Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Derneği Onursal Başkanı Kerim SARILAR:
Sayın Genel Başkan size on bir ayrı üniversitenin doğrulaması yanı sıra orta eğitim ve öğretimde okutulmasını onayladığı ve okutulmasını faydalı bulduğu yazılım uyumlu müfredatı içinde barındıran milli ilmi keşif kitabını hediye ediyorum.
Yine orta eğitim ve öğretim sistemi matematikte yazılım çağının dışında kalmıştır. Bu hususlarda düşünceleriniz nelerdir?
Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Profesör Dr. Ümit ÖZDAĞ: Milli ilmi keşif kitabını detaylı bir şekilde inceleyeceğim. Ondan sonra geniş çaplı açıklamalarda bulunacağım. Olumlu akademik bilimsel görüş veren üniversiteler Hangileri?
Bilim İnsanı ve Samsun Sosyal Medya, Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Derneği Onursal Başkanı Kerim SARILAR:
ALANINDA YERLİ VE MİLLİ İLMİ KEŞİFLERİMİ TETKİK EDEBİLECEK ALAN UZMANI BULUNUP AKADEMİK BİLİMSEL GÖRÜŞ VEREN ÜNİVERSİTELER:
1. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Matematik Ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü
2. Balıkesir Üniversitesi NECATİBEY EĞİTİM FAKÜLTESİ MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ MATEMATİK EĞİTİMİ ANABİLİM DALI
3. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Matematik Eğitimi Anabilim Dalı
4. OMÜ Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Matematik Eğitimi Anabilim Dalı
5. Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Matematik Ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü, Ortaöğretim Matematik Eğitimi A.B.D. Anabilim Bilim Dalı
6. Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Matematik Eğitimi Anabilim Dalı
7. Cumhuriyet Üniversitesi Uygulamalı Matematik Bölümü
8. Bilkent Üniversitesi Matematik Bölümü
9. Boğaziçi Üniversitesi MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ
10. Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Geometri Anabilim Dalı.
e-ha