Dünya genelinde 176 ülkede, 400 bin işlem noktasında Aktif Bank iştiraki olarak hizmet veren lider para transfer şirketi UPT, UPTION uygulamasına özel Avrupa Transfer Kampanya’sı ile Avrupa’daki tüm banka hesaplarına sadece 1 EUR işlem ücreti ödeyerek para gönderebilme imkanı sağlıyor.
GBP Transferi kampanyasıyla İngiltere’deki banka hesaplarına UPTION’ı kullanarak sadece 1 GBP işlem ücreti ile Sterlin (GBP) cinsinden para gönderilebiliyor.
10 yılı aşkın süredir global para transferi dünyasında en çok tercih edilen firmaların başında gelerek müşteri memnuniyetini ön planda tutan UPT, Türkiye’de ve dünyada para transferi konusunda finansal inovasyona öncülük ediyor. UPT, mobil uygulaması UPTION ile birbirinden dikkat çekeci kampanyaları ile kullanıcılarına hem kolaylık hem hız vaad ediyor.
UPTION, 1 Euro işlem ücreti ödeyerek para gönderme imkanı sağlayan Avrupa Transfer Kampanyası ve İngiltere’deki banka hesaplarına UPTION’u kullanarak sadece 1 GBP işlem ücreti ile Sterlin cinsinden para gönderme imkanı sunan GBP Transfer Kampanyası’nın yanında segmentasyon çalışmaları ile belirlenmiş müşterilerine özel olarak ‘İşlem Ücreti İade Kampanyası’ ile Ağustos ayında UPTION’la yapılacak olan yurt dışı gönderimlerinde ödenen işlem ücretinin yarısını iade ediyor.
UPTION’ın bir diğer dikkat çeken Contact Kampanyası ise, Contact kurumu aracılığı ile yurt dışından ismine gönderilen parayı UPTION hesabına alan kullanıcılar 50 TL hediye kazanıyor. Bu tutar direkt olarak kullanıcıların hesabına yatırılıyor ve diledikleri zaman kullanım sağlama imkanı sunuluyor.
‘Bizim en büyük önceliğimiz kullanıcı memnuniyeti’
Kullanıcılarını daima memnun edebilmek, onları anlayıp ihtiyaçlarını doğru şekilde karşılayabilmek adına sürekli olarak çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren UPT Genel Müdürü Hakan Özat, “Çok yakında birbirinden iddialı kampanyalar ile kullanıcılarımızı daha da mutlu edeceğiz. UPTION, her zaman olduğu gibi kullanıcılarının mutluluğunu ve memnuniyetini ilk hedef olarak görmeye devam ediyor. Bizim için kampanyalarımızın birinci amacı her zaman müşterimizi memnun etmektir. Gerçekleştirdiğimiz kampanyaların müşterilerimizin gerçek yararına olmasını fazlasıyla önemsiyoruz. UPTION bünyesinde yer alan Müşteri Deneyimi ekibimiz, tüm kullanıcılarımızın yaptıkları işlemleri analiz ederek bu kişilere özel kampanyalar ve teklifler üretiyor ve müşteri deneyimi ekibimizin yaptığı segmentasyonlar sonucunda UPTION’ı kullanan kitleler özelliklerine göre ayrılıyor, bu kitlelere özel yeni kampanyalar hazırlanıyor. Örnek vermek gerekirse yurt dışından Contact ile adına gönderilen parayı hesaplarına alanlar için 50 TL hediye kampanyası, yurt dışına para gönderen kitle için para transferi kampanyası hazırlanıyor. Böylece her müşterimizin işine yarayacak bir kampanya, bir indirim sunulmuş oluyor. Bizim en büyük önceliğimiz her zaman müşterilerimizi memnun etmek” açıklamalarında bulundu.
UPT Hakkında
2010 yılında yolculuğuna başlayan UPT, Türkiye’nin ilk yerli, global para transferi ve ödeme platformu olup yurt içi ve yurt dışında birden fazla para cinsinden hesaba, kredi kartına ve isme para gönderme imkanı sağlıyor. Dünya genelinde 200’e yakın ülkede 400 bin işlem noktasına ulaşan UPT 5 kıtada büyümeye devam ediyor. Bu yaygınlık UPT’yi Türkiye’nin yurt içi ve yurt dışında en yaygın transfer sistemi haline getirmiştir. Yeni nesil para transfer sistemi olan UPT ile yurt içine isme, hesaba ve karta, yurt dışına hesaba ve anlaşmalı UPT Hizmet Noktalarına alıcının ismine anlık olarak TL, USD ve EUR döviz cinsi olarak para gönderilip alınabilmektedir. Yapılan para transferi otomatik olarak banka hesabına veya kredi kartına geçmektedir. UPT, Türkiye’nin en büyük yatırım bankası Aktif Bank’ın iştirakidir.
Bugün dünyadaki milyonlarca insan para transferi için UPT’yi tercih etmektedir. UPT’nin diğer para transfer sistemlerinden farkı müşteri memnuniyeti ve müşteri odaklı bir hizmet sistemi üzerine kurulmuş farklı bir teknik altyapısının olmasıdır.
Dijitalleşmeye önem veren, yenilikçi şirket UPT, mobil uygulaması UPTION ile Fintech dünyasına da güçlü bir adım attı.
e-ha