İstanbul Eminönü’nde bulunan Türkiye İş Bankası Müzesi ve Ankara Ulus’ta bulunan İktisadi Bağımsızlık Müzesi’nde yarıyıl tatiline özel farklı yaş grubundaki çocuklara yönelik, birbirinden renkli ve eğitici ücretsiz atölyeler düzenleniyor.
İş Sanat tarafından 21 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında düzenlenen atölyelerde, eğitmenler eşliğinde müze gezisine başlayan çocuklar, ardından kendi paralarını, madalyalarını, tanıtım afişlerini, vitraylarını tasarlayabildikleri, edindikleri eğitici bilgileri resim çizerek pekiştirdikleri, etkileşimli masal okuyabildikleri, kendi kısa filmlerini oluşturabildikleri birbirinden farklı atölyeler ile eğlenceli vakit geçiriyorlar.
Atölyelerin programına, her atölye ile ilgili detaylı bilgiye ve kayıt koşullarına www.issanat.com.tr adresinden ulaşılabilir.
Türkiye İş Bankası Müzesi’nde sayısız renkli atölye çalışmasına katılabilirsiniz
İstanbul Eminönü’nde bulunan Türkiye İş Bankası Müzesi’nde farklı yaş gruplarına yönelik “Sakar Cadı Vini”, “Mutluluk”, “Dünyanın Parası”, “Madalya”, “Yaratıcı Drama ile Okuma”, “Yaratıcı Drama ile Çevre Bilinci”, “Müze Hatıram”, “Tasarruf Kartım”, “İşim Birikim”, “Stop Motion”, “Ajans İş Başında” ve “5 Kuruşa 5 Hikâye” başlıklı eğlenceli ve öğretici atölyeler düzenleniyor.
Atölyeler için info@isbankmuze.com.tr adresinden rezervasyon talebi oluşturabilir, 0212 511 18 04 numaralı telefondan bilgi alınabilir.
İktisadi Bağımsızlık Müzesi’nde eğlenceli atölyeler ile tatilin tadını çıkarın
Türkiye İş Bankası’nın Ankara Ulus’taki tarihi binasında kurulan İktisadi Bağımsızlık Müzesi de “Müze Hatıram”, “Yaratıyorum”, “Seramik”, “Vitray”, “Dünyanın Parası”, “İğne Deliğinden Müze”, “Dönüşüm”, “Müze Dedektifleri”, “Stop Motion”, “İşim Birikim”, “Antik Kent Nysa’yı Geziyorum”, “Mutluluk”, “5 Kuruşa 5 Hikaye”, “Sakar Cadı Vini”, “Ajans İş Başında”, “Müzede Masal” atölyeleri ile öğrencileri misafir ediyor.
Ankara’da gerçekleşecek atölyeler ile ilgili atolye@issanat.com.tr adresinden rezervasyon talebi oluşturulabilir, 0312 222 70 66 telefon numarasından bilgi alınabilir.
Müzelerimiz Pazartesi günü dışında her gün 10.00-18.00 saatleri arasında ziyarete açıktır.
e-ha