Mimar Sinan Mahallesi, Orhangazi Caddesi’nde bulunan Yaşar Doğu Parkı vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yenilendi. Park içerisine yeni oyun grupları konumlandırıldı.
31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra vatandaşlardan gelen talepler bir bir hayata geçmeye devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşların istek ve beklentileri doğrultusunda Yaşar Doğu Parkı’nda Çekmeköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileme ve çevre düzenlemesi yapıldı. Yapılan çalışmada Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan çocukların ve ailelerinin daha keyifli vakit geçirmeleri için belediyeye yaptıkları talepler dikkate alındı. Bu doğrultuda parkın tamamı elden geçirilerek oyun grupları eklendi. Parktaki eksikleri de gideren ekipler bölgeye çeşitli aktivite alanları da kazandırdı.
Mahalleye güzel bir değer katıldı
Mimar Sinan Mahallesi’nde ikamet eden Şükrü Gündüz yapılan çalışma ile alakalı şunları ifade etti: “Çekmeköy Belediyesi parka katkı sağlayıp Yaşar Doğu Parkı’nı yeniledi, eksikler giderildi. Çocuklar parka getiriyoruz, çocuklar burada eğleniyor sağ olsunlar. Parka, çocuk oyun alanları ve oyun aktivite alanları eklendi. Çocuklar burada gözümüzün önünde eğleniyor. Yapılan yenileme faaliyetinden memnunuz. Parkı yenileyen Çekmeköy Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Orhan Çerkez’e teşekkür ediyoruz" dedi.
Bu Şekilde Güzel Hizmetler Bekliyoruz
Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’i yapılan yenileme çalışmasından dolayı teşekkür eden Mimar Sinan Mahalle sakinlerinden Atalay Öztürk: "Mahalle arasında böyle bir yere ihtiyaç vardı. Çocuk parkının yenilenmiş olması bizi mutlu etti. İnsanlarımızın hak ettiği şeylerin yapıldığını görüyorum, bu park da bunlardan birisi. Beklentileri karşılanmış olması önemli. Çocuklar bugün burada çok eğlendi, çocukların mutlu olması aileleri de mutlu eder. Bu güzellik hepimizindir" dedi.
e-ha Sude Elif Sezen