Yıl sonu değerlendirme toplantısını Kıbrıs’ta gerçekleştiren Polifarma Ailesi, bu ziyareti anlamlı bir destek ile taçlandırdı. Polifarma’nın “Değerini Biliyoruz’’ mottosu ve sektördeki köklü, güçlü bir şirket olduğuna vurgu yapan ‘‘Zeytin Ağacı” temalı yıl sonu toplantısı kapsamında hayata geçirilen projeyle, Mehmetçik İlköğretim Okulu’nun arazisine zeytin fidanları dikilerek, Polifarma Hatıra Ormanı’nın temelleri atıldı.
Türkiye’de yaklaşık 37 yıldır toplum sağlığına ve sağlık sektörüne katkı sağlayan, yüzde 100 yerli sermayeli Polifarma, “Değerini Biliyoruz’’ mottosu ve “Zeytin Ağacı” temasıyla düzenlediği 2022 yıl sonu değerlendirme toplantısında tıpkı ölümsüzlüğün simgesi olan zeytin ağacı gibi güçlü, dayanıklı, sağlam köklere sahip ve geleceğe uzanan bir şirket olduğunun altını çizen Polifarma, Kıbrıs’ta anlamlı bir sosyal sorumluluk çalışmasına da imza attı.
Polifarma, kurum içi sosyal sorumluluk projesi Polifayda kapsamında sürdürülebilir bir gelecek için Mehmetçik İlköğretim Okulu’nun uzun yıllardır atıl durumda bulunan okul arazisini ağaçlandırma projesini üstlendi. Mehmetçik İlköğretim Okulu’nda hayat bulan Polifarma Hatıra Ormanı’nın zeytin fidanı dikim etkinliği, Polifarma üst yönetiminin de katılımıyla büyük bir dayanışma içerisinde yürütüldü. Etkinliğe Mehmetçik-Büyükkonuk İlçesi Belediye Başkanı Sn. Cemil Sarıçizmeli ve Mehmetçik İlköğretim Okulu yöneticileri katılarak teşekkürlerini sundular.
Eczacı Necdet Nuri Kumrulu Burs Fonu isimli eğitime destek verdikleri projeleri kapsamında gençlere ve geleceğe yatırım yapan Polifarma, Kıbrıs’ta da Mehmetçik İlköğretim Okulu arazisine fidan dikerek Yavru Vatan’ın da geleceğine da fayda sağlamış oldu.
Polifarma İlaç Hakkında
Hastane ürünleri alanında Türkiye'nin en çok tercih edilen Polifarma’nın yolculuğu, merhum Eczacı Necdet Nuri Kumrulu’nun 1963 yılında kurulan Aroma İlaç'a 1983 yılında ortak olması, ardından ise 1992 yılında şirketi satın alarak faaliyetlerine aynı adla devam etmesiyle başlıyor. Bugün, yaklaşık37yıllık geçmişe sahip, %100 yerli sermayeli bir ilaç firması olarak pazar lideri olduğu serum üretiminin yanında, IV (damar yolu) ilaç portföyünü hızla geliştiriyor. 2021 itibarıyla girdiği reçeteli pazarlarda büyümeye devam ediyor.
e-ha