Yetimi Yoksulu Gözetenler Derneği, 2024 yılı Afrika vacip kurban hisse bedelini 3.000 TL olarak açıkladı. Dernek, bu yıl kurban bağışlarını Afrika'nın Kamerun, Çad, Uganda ve Tanzanya ülkelerinde yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.
Büyükbaş kurbanların 7 hisseli olarak İslami usullere uygun şekilde kesileceği ve bu ülkelerdeki yetim ve yoksullara dağıtılacağı belirtildi.
Yetimi Yoksulu Gözetenler Derneği Başkanı, "Kurban bayramının bereketini Afrika'daki mazlum kardeşlerimizle de paylaşmak istiyoruz. Her kurban hissesi ile yetim ve yoksulların sofrasına et ulaştıracağız. Hayırseverlerimizi bu anlamlı paylaşmaya katkıda bulunmaya davet ediyoruz" dedi.
Kurban bağışında bulunmak isteyenler derneğin web sitesi veya telefon numaraları aracılığıyla iletişime geçebilirler. Online Kredi kartı veya banka eft yoluyla bağış yapabilirler.
Bağışların Kullanımı:
Yetimi Yoksulu Gözetenler Derneği, Afrika'da kurban kesimlerini İslami usullere uygun ve veteriner kontrolünde gerçekleştiriyor. Bağışçılarına kurbanlık kesiminden dağıtımına kadar olan bütün süreci videolar halinde paylaşıyor.
Derneğe Ulaşım: Web sitesi: www.yetimiyoksulugozetenler.org.tr
whatsapp iletişim: 0551 948 50 08
Hayırseverler, bu anlamlı yardıma katkıda bulunarak Afrika'daki yetim ve yoksulların kurban bayramında da sofralarının zenginleşmesine katkıda bulunabilirler.
e-ha