Türk müziğinin duayenleri arasında yer alan Zeki Müren çok uzun yıllar geçmiş olsa da şarkılarıyla dillerden düşmemektedir. Zeki Müren’in müzik kabiliyeti çocukluğunda öğretmenleri tarafından keşfedilmiş olup okul programlarında müzikli oyunlarda başrollerde oynamaya başlamıştır. Zeki Müren yaşamına çok sayıda beste ve şarkı sığdırmış biri olarak Sanat Güneşi olarak adlandırılmıştır.

Zeki Müren sesinin güzelliğinin yanında oyunculuğu ile de çok beğeni toplamıştır. Sanatçı 18 filmde rol almıştır. Filmleri gösterime girdiği yıllarda çok beğenilmiştir. Zeki Müren’in şarkıları günümüzde ezbere bilinen şarkılardır. Bu şarkıların yer aldığı birçok müzik platformu bulunmaktadır.  Sanatçının şarkılarına mp3 indir yazarak ulaşabilirsiniz.  İndirdiğiniz birçok şarkı ezbere olarak eşlik edebileceğiniz şarkılar arasında yer almaktadır. Zeki Müren Mademki Gidiyorsun adlı şarkısı bu şarkılar arasında yer almaktadır.

Zeki Müren Hayatı Hakkında

Zeki Müren liseyi okumak üzere İstanbul’a gelmiştir. Boğaziçi Lisesi’ni birincilikle bitiren Zeki Müren Güzel Sanatlar Akademisine girmiştir. Burada desen bölümünü bitirmiştir. Yaptığı eserlerle pek çok sergi açmıştır. Zeki Müren Bursa’da başladığı müzik derslerine İstanbul’a geldiğinde de devam etmiştir. 1950 yılında üniversitede okurken TRT İstanbul Radyosunun açtığı ve 186 adayın katıldığı solist sınavını birincilikle kazanmıştır. Müzik hayatına profesyonel olarak bu dönemde başlamıştır.

Zeki Müren müzik, sahne, sinema ile dolu bir hayat yaşamıştır. Hayatının son dönemlerinde şeker ve kalp rahatsızlıkları yaşayan sanatçı 6 yıl sahneden ve müzikten uzak bir hayat yaşamıştır. Bodrum’da inzivaya çekilen sanatçı bu arada Devlet Sanatçısı olmuştur. 24 Eylül 1996 günü televizyonda kendisi için düzenlenen ödül törenine katıldığı sırada kalp krizi geçirerek vefat etmiştir. Sanatçının şarkılarına her yerden ulaşabilirsiniz. Tüm şarkıları için mp3 indir yazarak bu şarkıları dinleyebilirsiniz.

Zeki Müren Madem ki Gidiyorsun Parçasını Dinlemek İçin;  https://guncelmp3indir.com/147536/zeki-muren/madem-ki-gidiyorsun-mp3-indir

Zeki Müren Müzik Hayatı

Sesi ve yaşantısı ile tüm hayatını müziğe adamış olan Zeki Müren çok sayıda albüme imza atmayı başarmıştır. Plak ve albüm çıkaran sanatçının bütün şarkıları internet ortamında sunulmaktadır. Bu şarkılar için mp3 indir yazarak ulaşabilirsiniz. Böylece en güzel müzik parçalarına müzik platformları üzerinden ulaşabilirsiniz. Zeki Müren müzik yaşamında 600'ü aşkın plak ve kaset doldurmuştur. Sanatçı 300 dolayında şarkı bestelemiştir. Sanatçının Mademki Gidiyorsun adlı şarkısı 1968 yılında plak olarak çıkarılmıştır.