Ünlü iletişimci ve işletmeci Özgür Aras’ın Bodrum-Yalıkavak’taki yeni kulübü ENVY Night Life, vaat ettiği gibi Bodrum gecelerine yeni bir soluk getirdi. Eşi benzeri bulunmayan bir eğlence sunan ENVY Night Life bayram tatilinde de Bodrum’un en sesli ve en eğlenceli etkinliğine imza atacak. Ünlü DJ Doğuş Çabakçor 1 Temmuz Cumartesi gecesi Yalıkavak’ı coşturacak.
Açıldığı günden bu yana ışık, lazer ve dans şovlarıyla, yerli-yabancı ünlü müdavimleri, dünya standartlarındaki partileri, ev sahipliğini yaptığı seçkin davetleri, sıradışı sürpriz şovları, heyecan verici, dinamik atmosferiyle ilgi gören ENVY Night Life, Bodrum’un gece hayatının merkez üssü haline geldi.
Müzik trendlerini yakından takip eden, bugüne kadar Londra, Paris, New York, Amsterdam, Miami, Barcelona gibi uluslararası birçok şehirde performans sergileyen Doğuş Çabakçor’un enerji dolu müzikleriyle Bodrum bayramın son gecesini dans ederek geçirecek.
Doğuş Çbakcor ve Özgür Aras fotoğrafını aşağıdaki linki copy paste yaparak chrome, explorer, safari gibi tarayıcılara yapıştırarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz:
Link: https://we.tl/t-bdMCPQfG9t
ENVY Night Life
Yalıkavak, Çökertme Cd. No 35
(Yalıkavak Marina Girişi Kapısı karşısı)
Bodrum/Muğla, 0530 644 62 62
@envyyalikavak @arasozgur
e-ha