İstanbul’un ikonik semti Beyoğlu Narmanlı Han ve Anadolu Yakası’nda yer alan Emaar Square AVM olmak üzere Türkiye’de iki ayrı şubesi yer alan İllüzyon Müzesi ziyaretçilerine daha iyi bir hizmet sunmak için online rezervasyon sistemine geçiş yapıyor.
İstiklal Caddesi Narmanlı Han’da 2019 yılında ilk şubesini açarak hizmet vermeye başlayan Museum of Illusions-İllüzyon Müzesi, Emaar AVM’de yer alan Anatolia şubesiyle de cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Birbirinden ilgi çekici konsept ve deneyim alanlarıyla misafirlerini ağırlayan Museum of Illusions-İllüzyon Müzesi, tüm dünyanın yaşadığı pandemi sürecinde, gerekli önlemleri hassasiyetle alıyor. Yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olarak kapıda uzun kuyruklar oluşturan İllüzyon Müzesi’nde yeni bir dönem başlıyor
Artık kapıda uzun kuyruklarda beklemeye son: online rezervasyon ile dijital dönem başlıyor!
İllüzyon Müzesi’nde yeni yıl ile birlikte yeni bir dönem başlıyor. Özellikle tatil günleri müzenin kapısında oluşan uzun kuyruklar ve sonu görünmeyen sıralar için online satış sistemine geçiliyor. Müze ziyaretleri, Museum of Illusions web sitesi “www.museumofillusions.com.tr” üzerinden bilet alırken planlanıyor ve sıra beklemeden illüzyonların dünyasına bir adım daha yaklaşılıyor.
Online rezervasyonda yüzde 20 indirimli bilet satışı başlıyor!
Online bilet alanlar, yeni sisteme geçişe özel yüzde 20 indirimli olarak biletlerini alabiliyor. İllüzyon Müzesi kurduğu online rezervasyon sistemi ile müşterilerine daha iyi ve daha hızlı bir deneyim sunmayı hedefliyor.
Ebeveynlerin çocuklarıyla ortak paydada buluşabilecekleri bir müze
Vortex Tüneli, Ames Odası, Sonsuzluk Odası ve birçok illüzyon ile dikkat çekmeye devam eden İllüzyon Müzesi’nin Müdürü Cihan Kılınçkaya “Müzemiz açıldığı günden bu yana gerek yetişkinlerin gerekse çocukların ilgi odağı. Bu yoğun ilgi bizleri mutlu ediyor. Kapıda oluşan kuyrukları görmek mutluluk verici fakat misafirlerimizi sıra beklemeden, daha hızlı ve konforlu bir şekilde ağırlamak bizim için daha önemliydi. Online rezervasyon sitemi ile artık her şey çok daha kolay.” sözleriyle yeni dönemden bahsetti.
İllüzyon heyecanı Emaar İstanbul’da da devam ediyor
Emaar Square AVM’de açılan şubenin Anadolu Yakası’nın uğrak noktalarından biri olacağını dile getiren Kılınçkaya, ‘’ Museum of Illusion Anatolia, Anadolu Yakası’nın en eğlenceli etkinlik noktası olacak” dedi.
Ziyaretçiler illüzyonların bir parçası haline geliyor
Museum of Illusions İstanbul Anatolia’yı diğer müzelerden ayıran en önemli özelliklerden biri de kişinin kendi deneyimiyle, illüzyonların bir parçası haline gelmesi oluyor. İnteraktif öğrenme ve eğlenme alanları ile de dikkat çeken Museum of Illusions İstanbul Anatolia, aynı zamanda çocukların yaratıcılıklarını geliştirilmesine büyük katkılar sağlıyor. İstiklal şubesinden farklı olarak yeni sergilerin ve konseptlerin bir arada olduğu Anatolia şubesi de ziyaretçilerden yoğun ilgi görmeye başladı.
Museum of Illusions İstanbul Hakkında
2015 yılında Zagreb’de ilk müzenin açılmasının ardından 4 yıl içinde Berlin, New York, Atina gibi 31 farklı Dünya şehrinde müze deneyiminden fazlasını sunmaya devam eden Museum of Illusions - İllüzyon Müzesi, 16. lokasyonu İstanbul’da kapılarını açtığı Temmuz 2019 bu yana 250.000’den fazla ziyaretçiyi ağırladı. Şu an İstanbul’da Avrupa ve Anadolu yakasında bulunan 2 şubesiyle ziyaretçilerini illüzyonlarla büyülemeye devam ediyor.
e-ha