E HABER AJANSI MİSYON VE VİZYON

MİSYON
Her şeyin haber olduğu ve herkesin haber yazabildiği 'DİJİTAL' çağda dijital dönüşüme öncülük edilmesi gerektiği düşüncesiyle haber yapmak isteyenlerin önü açılmıştır.
Küresel bakış açısıyla bakıldığında An 24 saat fakat Gün 48 saattir. Bu 48 saatlik güne sığan bütün haberleri o günün haberi olarak tarih kaydına geçilmesi hedeflenmiştir.
Bu kadar haberin yazılıp yayınlanması için gerekli platform www.e-haberajansi.com tarafından sağlanmıştır.
Yenilikçi düşünen gençlere fikir ekimi yapılmış ve büyümekte olan gençlere ise fikir aşılanmıştır.
Daha 90'lı yıllarda alışverişlerin internet üzerinden yürüyeceği öngörülerek bu tür çalışmalara destek verilmiştir.
İnternet üzerinden; "Kendi İçeriğini Kendin Üret ve Yayınla" düşüncesi ile bu fikirlerin hayata geçirilmesi en temel misyonumuzdur.
VİZYON
Milenyum Çağı başlarken, 'Osmanlı bir yenilik olan matbaayı 300 senede kabullendi. Umarız Türkiye interneti kabullenmesi 30 sene sürmez' düşünceleri ile E HABER AJANSI Kuruldu. 1990'lı yıllarda insan hayatına girmeye başlayan internet 2020 yılından sonra Türkiye'de her eve girmeye başladı. Elektrik, su, telefon ve doğalgaz faturasından sonra her eve bir de internet faturası gelmeye başladı. Pandemi bu uygulamanın sebebi oldu. Uzaktan eğitim de gerekçesi. Kurucumuz 2007 yılında; "İlerde her türlü iş internet üzerinden yürütülecektir" fikrini ortaya atmıştır. Bu öngörü ile haber ajansını e-mail ve e-devlet fikirlerinden de esinlenerek E HABER AJANSI kurulmuştur. www.e-haberajansi.com alanadını tescil edilerek ve e-ha kısaltmasıyla e-Haber Ajansı'nı yayın hayatına başlamıştır.
Artık; "Her türlü iş internet üzerinden yürütülmektedir."

"İnternetin Olduğu Her Yerden, İnternetin Olduğu Her Yere Haber"

GA4 (36607190)