14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim çalışmalarını sürdüren Kemal Kılıçdaroğlu bugün Mersin'deydi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifaki Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Mersin'de düzenlenen mitingde halkla buluştu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan önce halka hitab eden Mansur Yavaş, Ak Parti İktidarının siyaseti çirkinleştirdiğini ve muhalefete iftira ve karalamalarla halkı kandırdiklarını söyledi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı  Kemal Kılıçdaroğlu'da yoğun ilgi gösteren halka hitap ederken, "Mersin değişime hazır mısın ?" diye sordu. Kılıçdaroğlu "Birlikte değiştireceğiz. Birleşe birleşe değiştireceğiz." dedi.

BEŞ MİLYON 300 BİN GENÇ İLK KEZ SANDİĞA GİDECEK

Kılıçdaroğlu, "Bir otoriter yönetimi demokratik yollarla göndereceğiz. Beş milyon 300 bin genç ilk kez sandığa gidecek ve Otoriter rejimi değiştirecek." dedi.

KILIÇDAROĞLU:DEPREMZEDELERE SÖZ VERDİM

Depremzedeler söz verdiğini söyleyen Millet İttifaki Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Depremzedelerin evlerini iş yerlerini yapıp, bir kuruş bile almadan teslim edeceğiz. Söz verdim. Asla sözümden dönmeyeceğim." dedi...

e-ha