Yaklaşık 250 üst düzeyin katılımı ile Vizyon 100 platformunun 3. Dijital CEO ve Liderler Zirvesi 8 Eylül’de gerçekleşecek. Zirve katılımcıları büyük oranda Genel Müdür olmak üzere önemli kurumların Genel Müdür ve Genel Müdür Yardımcısı seviyesindeki yaklaşık 250 üst düzeyden oluşacak. 

Platformun Kurucu Üyesi ve Dijital Stratejist Bülent Kutlu yapılacak etkinlikle ilgili olarak; "Geleneksel hale gelen bu etkinlik her sene gerçekleşiyor. Pandemi sebebiyle geçen yıl yapılamadı. Bu etkinlikte pandemi sonrası döneme şirketler nasıl hazırlanmalı bunun için dijital teknolojilerden nasıl faydalanmaları gerektiği konusu işlenecek. Çok değerli konukların olacağı önemli bir etkinlik" ifadelerini kullandı. 

Etkinlikte Vizyon 100 platformunun 2021 yılı için beklediği gelişmelere ilişkin düşüncelerinin yayınlandığı 100 ü aşan sayıda tepe yöneticinin görüş sayfalarının yer aldığı «Pandemi Sonrası Beş Yıl, 2021» başlıklı kitabı Türkçe ve İngilizce olarak dağıtılacak. Kitapta Vizyon 100 grubu üyelerinin özel sayfalarda kendi perspektiflerinden düşüncelerini anlattıkları yazıların, Dijital CEO ve Dijital CxO sonuç raporlarının ve bazı girişimlerin tanıtım yazılarının olduğu bölümler yer alacak. Kitap aynı zamanda ücretsiz şekilde dijital olarak yayımlanacak.

e-ha